Thomas stofzuigers: ideaal voor dierenvrienden

Huisdieren zijn niet alleen leuke speelkameraadjes, maar ook volwaardige leden van je gezin. Helaas laten ze soms geurtjes, haren of lelijke vlekken achter in je woning. Om korte metten te maken met al die onaantrekkelijke sporen, heeft het merk Thomas stofzuigers met een extra sterke zuigkracht ontwikkeld.

Laat je overtuigen door de indrukwekkende Duitse kwaliteit van Thomas en geniet van merkbaar frissere lucht in huis.

Stofzuiger en luchtververser in 1

Stofzuiger en luchtververser in 1

Geef vieze geurtjes geen kans meer met de Cycloon Hybrid Pet & Friends. Dit model ververst de lucht 100 % merkbaar dankzij de Aqua-FreshAir-Box. Het is ook de eerste zakloze cycloonstofzuiger die dierenhaar en vloeistoffen opzuigt met een zuigkracht van 1700 W.

Snelle verwijdering van haren en vlekken van huisdieren

Snelle verwijdering van haren en vlekken van huisdieren

Met het speciale sproeidruksysteem van de Aqua+ Pet & Family Plus worden vlekken en kleine ongelukjes grondig en snel verwijderd. Opspuiten, stofzuigen, klaar.

De ideale stofzuiger-schoonmaakhulp

De ideale stofzuiger-schoonmaakhulp

Ideaal voor gezinnen met huisdieren: het model Aqua+ Pet & Family Plus is uitgerust met een AQUA-filter die fijne deeltjes, pollen, mijten en ander vuil vakkundig elimineert. Alles wordt in het water opgenomen en met het afvalwater mee afgevoerd.

Dit zakloze model zuigt stof op, verwijdert vlekken en droogt het oppervlak in 1 beweging met zijn sproei-extractiesysteem. Het resultaat? Minder tijd nodig om schoon te maken en dus meer tijd om met je huisdier te spelen! Het krachtige turbomondstuk is bovendien erg makkelijk te reinigen.

Je auto grondig schoon

Je auto grondig schoon

Voor je tapijten, garagevloer en zelfs auto kan je vertrouwen op de Thomas Boxer-stofzuiger met 1400 W aan zuigkracht. Dankzij de kabel van 10 m en de 4 zwenkwieltjes is dit model erg makkelijk te verplaatsen.

Wil je de kwaliteit van de stofzuigers van Thomas met eigen ogen zien en klinkt frissere lucht in huis je als muziek in de oren? Ontdek ze dan online of in je favoriete winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters