Een Sodastream Duo Black apparaat, twee flessen en een glas gevuld met bruisend water, in een donkere keuken.

Klaar voor een geslaagde Tournťe Minťrale?

Tournée Minérale, wat is dat precies? Dat is simpelweg een maand zonder alcohol. En dat heeft alleen maar voordelen: je hebt meer energie, je slaapt beter, je bespaart geld, je huid ziet er mooier uit, je kan je beter concentreren ... Om je hierbij te helpen, stellen we voor om je drankjes wat bruisender te maken met de Sodastream Duo.

Een Sodastream Duo Black apparaat, twee flessen en een glas gevuld met bruisend water, in een lichte keuken

Bruiswater wanneer je maar wil

Met de Sodastream Duo maak je op eender welk moment van de dag in een handomdraai bruiswater. Je vult de meegeleverde fles tot aan de lijn met kraanwater, je klikt de CO2-cilinder van Sodastream op de achterkant van je toestel, je drukt op de knop en enkele seconden later heb je een lekker glas bruiswater. Eenvoudiger kan niet!

Een dame die een schijfje sinaasappel in een glas bruiswater doet, naast de Sodastream Duo Black apparaat.

Een superhandig toestel

Je kent het vast wel: eerst moet je die zware pakken bruiswater uit de supermarkt naar huis zeulen, waar ze vervolgens flink in de weg staan. Met een Sodastream Duo in huis ga je gewoon even in de keuken een lekker glas bruiswater halen - precies zoals jij het wil.

Inzoomen op de Sodastream Duo Black machine, de twee flessen en een glas bruiswater gevuld met vers fruit

Herbruikbare flessen

Met een Sodastream Duo koop je bovendien minder plastic wegwerpflessen. Het toestel wordt namelijk geleverd met één herbruikbare fles uit plastic en één uit glas. Beide flessen hebben een inhoud van 1 liter, zodat je altijd genoeg voorraad hebt. Meer zelfs: je kan de plastic fles meenemen als drinkbus voor onderweg en de glazen fles in de koelkast zetten, zodat je op eender welk moment kan genieten van een lekker fris glaasje bruiswater. De flessen zijn bovendien vaatwasserbestendig en dus in een handomdraai weer schoon!

Een Sodastream Duo Black apparaat, twee flessen en twee glazen gevuld met bruisend water, in een lichte keuken.

Een design dat naadloos bij je keuken past

De compacte Sodastream Duo heeft tot slot een elegante uitstraling die bij elk interieur past. Het toestel neemt weinig plaats in op het aanrecht en de combinatie van zwart en inox levert een sober design op dat perfect samengaat met om het even welke stijl. 

Zin om de uitdaging van Tournée Minérale aan te gaan met de Sodastream Duo? Sla dan vandaag nog je slag bij Vanden Borre!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters