Stap binnen in de wereld van True Wireless-oortjes

Wil je graag overstappen naar True Wireless-oortjes? Da’s een topidee! Zo’n draadloze oordopjes zijn in vele situaties handiger dan een hoofdtelefoon of bekabelde oortjes. True Wireless-oordopjes geven je veel bewegingsvrijheid en zijn meestal bestand zijn tegen zweet. Deze technologische pareltjes zijn elegant, modern en zien er net als juweeltjes uit. Benieuwd naar alle andere pluspunten?

20210909_headphone_01.jpg

Wat betekent True Wireless?

True Wireless is de technologie waarbij oortjes perfect synchroon samenwerken, zonder dat ze met een snoer aan elkaar verbonden zijn. Het was al mogelijk om een hoofdtelefoons of oortjes draadloos met bijvoorbeeld je smartphone te verbinden via bluetooth. Maar om ervoor te zorgen dat beide oortjes de muziek synchroon zouden afspelen, hadden ze nog een kabel nodig. En je wordt nooit meer abrupt uit je muziek gehaald doordat je oordopjes met een luide klap uit je oren getrokken worden nadat het snoer aan een deurklink blijft hangen. *Awtch!*

True Wireless-oortjes zijn ook héél praktisch omdat ze zo klein, licht en draadloos zijn. Je hebt dus geen last meer van vervelende knopen in de kabel. Bovendien kan je makkelijk je oortjes bedienen zodra ze in je oren zitten. Meestal is een kleine aanraking op het oortje nodig om je muziek te stoppen. Dat noemt men een touchgevoelige bediening.

20210909_headphone_02.jpg

Perfect om te sporten

Sporten in alle vrijheid met muziek in de oren? Met True Wireless-oortjes luister je makkelijk naar je favoriete playlists tijdens het joggen, het fietsen of bij je workouts. Ze zijn voorzien van een uniek design dat zorgt voor alle comfort en een perfecte fit tijdens je sportsessies. Je bent echt helemaal vrij in je bewegingen! Wist je dat de meeste modellen zelfs water- en zweetbestendig zijn? Zo kan je ermee helemaal los gaan en ook gaan hardlopen als het regent. Ze kunnen echt alles aan!

20210909_headphone_03.jpg

Geniet volop van je muziek

Is je partner even aan het stofzuiger of zijn er luide wegenwerken? Zonder je af met je draadloze oordopjes. Ze laten je verbluffende klanken horen zonder storend omgevingsgeluid dankzij Active Noise Cancelling! Hoe werkt het? Met deze technologie worden omgevingsgeluiden namelijk actief weggefilterd. Zo kan je jezelf dus even afsluiten van de wereld. Perfect als je je goed moet focussen op een taak of als je even wil chillen met een film waarin je volledig wil opgaan.

Leuk om te weten: je kan hiermee ook geruisloos telefoneren. Het geluid in je omgeving wordt tegengehouden, enkel jij hoort de persoon met wie je belt en je kan je zo helemaal concentreren op je telefoongesprek.

20210909_headphone_04.jpg

Uitstekende autonomie

Het accu van True Wireless-oortjes gaat heel lang mee! En via hun handige opbergdoosje laad je ze nog eens op. De case waar de draadloze oortjes in zitten is namelijk meer dan een doosje waar je ze in opbergt. Het doosje kan je eigenlijk vergelijken met een kleine powerbank. Zo kan je urenlang naar je favoriete muziek luisteren zonder enige oplaadbeurt. Het grote voordeel van draadloze oordopjes is ook nog wel hun formaat en gewicht. De dopjes en hun oplaadcase zijn licht en klein genoeg om makkelijk in je jas, broekzak of tas op te bergen.

Licht in de oren & comfortabel

20210909_headphone_05.jpg

Graag een lange tijd naar je favoriete hits luisteren tijdens zonder pijnlijke oren? Dat kan met draadloze oortjes. De meeste modellen zijn gemaakt met duurzame en robuuste materialen van hogere kwaliteit. Ze kunnen dus tegen een stootje! Zo’n oordopjes vormen zich naar je oor en bieden daardoor veel comfort. Wist je dat sommige True Wireless-oortjes geleverd worden met enkele paar dopjes (XS, S, M en L)? Zo vind jij altijd de perfecte pasvorm. Meestal voel je zelfs niet eens dat er oordopjes in je oren steken.

3,6
€ 24,95

3,3
€ 99,00

4,0
€ 259,00

4,3
€ 224,99
Onze selectie True Wireless-oortjes
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters