Neem de juiste afmetingen van je vaatwasser

Een vaatwasser kiezen en installeren is niet zo eenvoudig. Bekijk onze filmpjes en kom te weten hoe je de afmetingen moet nemen van je vaatwasser!

Bij de keuze van een vaatwasser moet je rekening houden met de afmetingen van de opening waarin het toestel moet ingebouwd worden. Daarom moet je nauwkeurig de beschikbare hoogte meten tussen de vloer en het werkblad. De standaardhoogte van een inbouwvaatwasser is 81,5 cm, maar er bestaan ook vaatwassers van 86,5 cm hoog. Dit betekent dat het werkblad hoger is. Qua breedte moet je minimum 60 cm voorzien.

Op onze website vind je de productfiche van elk toestel, de afmetingen van het toestel en de vereiste nismaten voor de installatie en een inbouwschema.

 

Een voorbezoek bij je thuis

Laat je graag een expert de exacte afmetingen nemen vooraleer je een nieuwe inbouwvaatwasser koopt? Geen probleem! Maak een afspraak en onze specialist komt bij je langs. Zo ben je helemaal zeker dat je nieuwe vaatwasser perfect past in je keuken.

Bel 02 334 00 00 om een afspraak te maken met onze inbouwexperts of vraag ernaar in één van onze winkels.
De specialist meet alles nauwkeurig op. Hij houdt rekening met alle technische elementen die belangrijk zijn voor de installatie van je nieuwe inbouwvaatwasser. Hij noteert alles op een document dat je meeneemt naar de winkel. Op basis van dit document kunnen onze verkopers in de winkel je nauwkeurig adviseren en je vertellen welke vaatwassers geschikt zijn voor je keuken.
Een voorbezoek voor de opmeting van je nieuwe inbouwvaatwasser kost € 39. Wil je ook voor andere inbouwtoestellen de maten laten nemen, dan betaal je € 10 per extra toestel. Bedraagt je bestelling meer dan € 750? Dan wordt het voorbezoek zelfs gratis. Want dan krijg je de kosten van het voorbezoek terug als korting op je factuur.

Bekijk onze andere video's over vaatwassers

Welke vaatwasser kiezen?

Welke vaatwasser kiezen?

Hoe kiezen?

Hoe kiezen?

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters