Vind jouw ideale volautomatische espressomachine

Met een volautomatische espressomachine zet je met één druk op de knop de perfecte ristretto, lungo, espresso, ... Een model voor beginnende barista’s of een professioneel espressotoestel? Vind jouw ideale koffiemachine in ons uitgebreide gamma!

De laagste prijs garantie
3859 verlaagde prijzen op dit moment!
Gratis levering
Besteld vóór 23:30, morgen geleverd
Uitstekende dienst na verkoop
Tijdens en na de garantieperiode

De voordelen van een volautomaat

1. Éen druk op de knop volstaat

Volautomatische espressomachines hebben een ingebouwde koffiemolen. Deze molen maalt voor jou de exacte hoeveelheid verse koffiebonen. Alle aroma’s van je koffie blijven bewaard.

2. Keuze uit allerlei koffiespecialiteiten

Hou jij van sterke koffie zoals een ristretto of toch liever milde koffie zoals een americano of lungo? Volautomaten bieden je een rijk aanbod aan koffierecepten, met of zonder melk.

3. Goedkoper en ecologisch

Een volautomatische espressomachine is duurder in aankoop, maar koffiebonen zijn op termijn veel goedkoper dan capsules of pads. En je hebt geen afval zoals bij capsules en pads.

Wat vinden onze klanten?

Quote_pem.svg
Martine

Zeer tevreden met deze aankoop. Koffie naar ieders smaak. Zelfs het melkschuimpje kan naar ieders smaak opgeklopt worden. Super handig dat het melkreservoir zo in de frigo kan. Praktisch in onderhoud. Goede aankoop zeker een aanrader.

Onze extra tips voor je volautomatische espressomachine

20210910_PEM_fullauto_rectangle_03.jpg

Hoe een espressomachine kiezen?

Fan van authentieke espresso? Wij lijsten een paar tips op waarop je op moet letten als je een espressomachine wil kopen.

Volg de gids
20210910_PEM_fullauto_rectangle_04.jpg

Alle voordelen van een volautomaat

Een perfect kopje koffie met één druk op de knop. Maar ken je ook de andere pluspunten van een volautomatische espressomachine?

Vertel me alles
20210910_PEM_fullauto_rectangle_05.jpg

Koffiegruis, wat kan je er allemaal mee?

Wist je dat koffiegruis een uitstekende ontvetter is? En goed voor je huid? We geven je enkele prima redenen om je koffiegruis niet meteen weg te gooien.

Ik ben benieuwd
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters