JURA: vers gemalen, niet uit capsules

Ben jij een ware koffieliefhebber? Of geniet je 's ochtends gewoon graag van een warme kop koffie? Hoe dan ook, je verdient een kwaliteitsvol koffiemoment. En daarvoor is er niets makkelijker dan de volautomatische espressomachines van JURA. Deze koffiemachines bereiden in enkele seconden je favoriete koffierecepten. Da’s pas zorgeloos genieten.

JURA E8 EB koffiemachine

E8 EB: luxe en veelzijdigheid om heerlijk te genieten

De E8 EB volautomatische espressomachine is uitgerust met een Aroma Professional molen die garant staat voor 12,2% meer aroma, een hoogwaardige maling en een ideale verspreiding van smaken bij het drinken. Bovendien verloopt de bereiding zeer vlotjes dankzij de 2,8 inch kleurendisplay.

En de reiniging? Da’s is heel eenvoudig met de JURA Cockpit, die je alle info geeft die je nodig hebt om je machine goed te onderhouden. Je kan zelfs het melksysteem reinigen met één druk op de knop.

JURA S8 EA koffiemachine met scherm dat alle mogelijke recepten weergeeft.

S8 EA: kwaliteitskoffie in een compact ontwerp

Deze volautomatische espressomachine is niet alleen uitgerust met een Aroma Professional molen, maar ze bereidt ook 15 specialiteiten, van cappuccino tot latte macchiato en espresso. Ze maakt ook gebruik van een technologie die ideaal is om een fijn schuim aan je koffie toe te voegen.

Hoe gebruik je deze espressomachine? Niets is eenvoudiger: raak gewoon het 4,3 inch touchscreen aan om je drankje te kiezen, en je kan zelfs je voorkeuren programmeren.

Kaffemachine JURA Z10 van zijkant die een koffie voorbereid.

Z10: revolutie bij de bereiding van warme en koude koffiespecialiteiten

Deze volautomatische espressomachine is verkrijgbaar in 3 versies: de klassieke Z10, de Z10 Signature Line met een nog eleganter aluminium design en de Z10 Midnight Blue met zijn donkerblauwe kleur geïnspireerd op de sterrenhemel.

Deze machines zijn uitgerust met een elektronisch gestuurde precisiemolen die zich aan de vooraf bepaalde maalfijnheid aanpast: de nieuwe Product Recognising Grinder. Bovendien wordt de instelling bij elke bereiding volledig automatisch bepaald dankzij de Aroma Selection-functie. Deze machine is ook voorzien van de Cold Extraction Process-technologie voor het bereiden van authentieke Cold Brew-specialiteiten: op de Z10 wordt de extractie uitgevoerd met koud water dat onder hoge druk gepulseerd wordt en een algemeen grovere maling. Het resultaat is een verfrissende, natuurlijk energieke drankje dat de fruitige smaken van de koffie naar voren brengt, zonder deze te overheersen met bittere stoffen.

Zoom op de JURA J8 koffiemachine die een koffie voorbereid.

J8: voor koffiespecialiteiten

De J8 volautomatische espressomachine heeft een nieuwe Sweet Foam-functie die het melkschuim direct tijdens de bereiding op smaak brengt. Je kan de siroop en dosering van je keuze gebruiken om de gewenste smaak en intensiteit te krijgen.

Bovendien is deze machine uitgerust met een P.A.G.2+ molen: deze controleert actief de maalgraad zodat het resultaat altijd optimaal is. Afhankelijk van het gekozen drankje raadt de machine aan om de maalgraad in te stellen op 'mild' of 'intensief' om het aroma in het kopje zo goed mogelijk te controleren.

Aarzel dus niet langer, kies de JURA volautomatische espressomachine die bij je past en geniet elke ochtend van kwaliteitskoffie.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters