Wat zijn de voordelen van een wasmachine met automatische dosering?

Een wasmachine die je leven makkelijker maakt en je helpt besparen, die vind je bij Vanden Borre! De wasmachines met automatische dosering bepalen zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke wasbeurt. Ontdek hier alle voordelen van een wasmachine met AutoDose.

Een man die zijn was in de wasmachine stopt

Duurzaamheid troef: gedaan met verspilling!

Delicate was, gekleurde was, wollen truien, … de ideale hoeveelheid wasmiddel bepalen is niet zo evident. Een wasmachine met AutoDose voegt tijdens elke cyclus automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Bij de modellen uit het Vanden Borre-assortiment giet je het reservoir vol en kan de machine maar liefst 20 cycli voort. Er is een maximumlimiet en wat niet gebruikt wordt, wordt bewaard voor je volgende wasbeurten. Zo bespaar je tot 30% wasmiddel en wasverzachter per jaar, wat neerkomt op ongeveer 5 flessen: gedaan met verspilling! Goed nieuws voor je portemonnee, maar ook voor de planeet, want zo komen er minder schadelijke stoffen in het afvalwater terecht!

Een man die zijn was uit de wasmachine haalt

Langer mooie kleding

Als je te veel wasmiddel gebruikt, blijven er vlekken achter op je kleding en ondervinden mensen met een gevoelige huid soms last van irritaties. Gebruik je te weinig wasmiddel, dan worden je kleren grauw. Bij Vanden Borre raden we je aan om altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel te gebruiken, want zo blijven je favoriete en delicate kledingstukken langer als nieuw. Een wasmachine met automatische dosering neemt je die taak uit handen en is dus ideaal om je kleding mooi te houden! 

Met de juiste dosis wasmiddel zijn er ook minder spoelingen nodig om het schuim weg te spoelen. Je kleren krijgen het dus minder hard te verduren én je bespaart tot 7000 liter water per jaar. Nog meer goed nieuws voor het milieu!

Een persoon die een applicatie op zijn smartphone gebruikt gelinkt aan een  wasmachine

Maak het jezelf makkelijk

Om je nog meer gemoedsrust te geven, bieden we je bij Vanden Borre veel wasmachines met automatische dosering aan die je kan verbinden met een app. Je wasmachine stuurt je een melding wanneer het tijd is om wasmiddel of wasverzachter toe te voegen en geeft aan wanneer je wasgoed proper is. Superhandig!

Dit moet je weten over wasmachines met automatische dosering

Wasmachine in een kamer

Wil je een wasmachine met automatische dosering in huis halen? Weet dan dat je sommige modellen met papieren of elektronische ecocheques kan betalen in de winkel, of met elektronische cheques bij levering.

20210819_AutoDose_06.jpg

Als je je wasmachine goed onderhoudt, gaat ze veel langer mee. Laat ze dus af en toe leeg draaien op hoge temperatuur met schoonmaakmiddel en maak ook de afvoerfilter leeg.

Een moeder en haar zoon die in de keuken spelen

Als je wasmachine met automatische dosering het begeeft, kan je ze tot 7 jaar na aankoop snel laten herstellen met een Vanden Borre Life-abonnement.

Zin om één van deze wasmachines met automatische dosering van dichtbij te bekijken en het jezelf makkelijk te maken? Afspraak in je favoriete .

4,9
€ 1.489,00
Onze wasmachines met automatische dosering †
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters