My Cloud Home

Je persoonlijke cloudopslag

Je hoeft je bestanden en foto’s niet in handen van multinationals te geven als je ze in de cloud wilt bewaren. Haal gewoon een My Cloud Home 4 TB in huis. Dat is een netwerk harde schijf (NAS) van Western Digital. Zo ben je de trotse eigenaar van je hoogstpersoonlijke cloud.


Alles op ťťn centrale plaats


Zodra je de My Cloud Home aansluit op je wifirouter, kun je via elk toestel bestanden bewaren op de harde schijf. Zo bundel je al je foto’s, video’s en documenten van je smartphone, tablet en computer op één centrale plaats. Nog beter: je hele gezin doet hetzelfde. Zo staan al je reisfoto’s mooi bij elkaar, en gaan er geen onbetaalbare herinneringen verloren als er een telefoon sneuvelt.

De editie met 4 terabyte geheugen heeft bovendien voldoende opslagruimte om volledige toestellen te back-uppen. De mappen op je Windows- of Mac-computer kun je zelfs doorlopend laten synchroniseren.


Wereldwijd toegankelijk


Met een My Cloud Home in huis hoef je minder bestanden te bewaren op je laptop of telefoon. Want de volledige inhoud van je NAS is altijd en overal toegankelijk. Surf naar de webomgeving van de harde schijf of gebruik de app om bij vrienden in de zetel een digitale diashow te starten.


Streamen in hoge resolutie


Ook mooi meegenomen: je eigen cloud betekent ook je eigen soort van Netflix. Want deze NAS kan video’s in 4K-kwaliteit streamen. Via het Plex-mediacenter doe je dat op gelijk welk toestel: je smart tv, je smartphone, je tablet of je computer. Tijd om je eigen bibliotheek van topfilms en –series aan te leggen, dus!

Voor de echte bingewatchers is de My Cloud Home er overigens ook met 6 of 8 TB. Handig voor grote gezinnen met uiteenlopende kijkvoorkeuren in meerdere leeftijdscategorieën.


Plug & play


De My Cloud Home is plug & play. Dat mag je letterlijk nemen, als je meteen een filmpje afspeelt. En wat dat inpluggen betreft: je hebt zelfs geen computer nodig. Sluit hem rechtstreeks op je wifirouter aan en zet hem naar je hand met je smartphone.

Tot slot nog een logisch maar waardevol weetje: je gebruikt je NAS gratis. Maand na maand na maand. Zo bespaar je heel wat geld, in vergelijking met een abonnement op een clouddienst.

Op zoek naar een persoonlijke cloud om al je documenten en data te bundelen?

Ontdek My Cloud Home 4 TB van Western Digital in de winkels of op vandenborre.be.

product

Jouw My Cloud Home 4 TB

  • Inclusief harde schijf
  • Stream video’s in 4K-kwaliteit
  • Plug & Play: geen computer nodig
Koop nu

Nuttige links