Wat doet FreshCare+?

In één zin gezegd: FreshCare+ houdt je wasgoed fris tot wel 6 uur na het einde van de droogcyclus. De technologie houdt de temperatuur in je wastrommel tussen de 35 en de 42 °C en blijft zachte trommelbewegingen maken. Op die manier blijft je wasgoed geurvrij en vermijd je kreuken.

Je droogkast leegmaken is dus geen dringende taak meer, waardoor je je huishouden vlotter organiseert. Ga gerust inkopen doen of breng de kinderen naar de tekenles. Daarna vind je je wasgoed in dezelfde perfecte staat in de droogtrommel.

Hoogtechnologisch totaalpakket

De Whirlpool-droogkasten met FreshCare+ bevatten nog meer technologie die je droogresultaten verbeteren en jou tijd besparen. Hieronder maak je kennis met de 6TH SENSE-technologie, de SenseInverter-motor en de AutoCleaning-functie.

Wil je de droogkasten vergelijken die je dit gebruiksgemak bieden? Bekijk dan alle kenmerken van de Whirlpool FTBE M11 8X2 (8 kg), de FTBE M11 8X1Y (8kg) en de FTBE M11 9XB (9 kg).

6TH SENSE: aangepaste duur en temperatuur

6TH SENSE werkt met een innovatieve sensor die detecteert hoe vochtig je wasgoed is. Op basis van die informatie past de droogkast vervolgens de temperatuur en de duur van de droogcyclus aan. Zo drogen je kleren altijd efficiënt en met de grootste zorg.

SenseInverter: stille en duurzame motor

Dankzij de SenseInverter-motor werken de droogkasten zo betrouwbaar. En zo stil. Het is een geavanceerde motor die de lange levensduur van je toestel garandeert. Daarom krijg je van Whirlpool maar liefst 10 jaar garantie op deze motor.


AutoCleaning: zelfreinigende warmtepompfilter

Haal je de FTBE M11 8X1Y in huis? Dan hoef je de filter nooit meer schoon te maken. Het toestel reinigt de warmtepompfilter door verzameld condenswater opnieuw te laten circuleren. Jij hoeft zo nooit meer pluisjes te verwijderen en rekent toch op een efficiënte, energiezuinige droogkast.

De FTBE M11 8X2 en de FTBE M11 9XB beschikken over EasyCleaning. De reiniging gebeurt dus niet automatisch, maar je maakt de condensor wel heel eenvoudig en snel schoon.

Nuttige links