Whirlpool Supreme Care, muisstille wasmachines

De Whirlpool Supreme Care-wasmachines gaan voor de beste waservaring in de wastrommel én daarbuiten. Zo zijn deze toestellen muisstil, zodat jij tijdens een wasbeurt ongestoord tv kijkt of een boekje leest. Maak hieronder kennis met de Whirlpool FSCR 80420.

Enjoy the silence, een hit van Ö Whirlpool

Bij ‘Enjoy the silence’ denken heel wat mensen aan Depeche Mode. Tenzij je een Supreme Care-wasmachine hebt. Dan denk je aan Whirlpool en de ZEN-technologie. Die technologie vervangt de traditionele motor die met een riem wordt aangestuurd en beperkt het geluidsniveau van deze machine tot 69 decibel.

Bij ZEN-technologie wordt de motor rechtstreeks op de trommel gemonteerd. Daardoor draait de motor even vaak als de trommel. Het resultaat? Je wasmachine trilt veel minder. En minder vibraties, dat betekent ook minder geluid. Zelfs wanneer het toestel je wasgoed droogzwiert tegen 1400 toeren per minuut. Enjoy the silence! 😉

Slimme trommelbewegingen voor elk type wasgoed

In de wastrommel krijgt je wasgoed de gedroomde behandeling dankzij nog meer innovatieve technologie. WaveMotion en SoftMove passen de trommelbewegingen aan je type wasgoed aan en zorgen ervoor dat het wasgoed gelijkmatig over de trommel wordt verdeeld.

Deze innovaties worden mee mogelijk gemaakt door 6th Sense-sensoren. Die passen allerlei instellingen en programma’s aan je type wasgoed en de belading aan. Zo bespaar je ook tot 50% op water, energie en tijd.

FreshCare houdt je wasgoed fris

Nog een technologie die rendeert in je wastrommel én daarbuiten? FreshCare! Met die functie blijft je wastrommel omwentelingen maken als je wasprogramma er eigenlijk al op zit. Zo blijft je wasgoed langer fris en kun jij vrijer kiezen wanneer je het toestel wilt uitladen.

Daarnaast kun je je wascyclus nog beter afstemmen op je eigen agenda dankzij het startuitstel. Je programmeert de start van de wasbeurt tot 23 uur vooruit. Zo is de was bijvoorbeeld klaar net wanneer jij thuiskomt van het werk.

19 programmaís en opties

De Whirlpool FSCR 80420 heeft een capaciteit van 8 kilogram en is op alles voorbereid: voorwassen, spoelen, centrifugeren, snelwassen, enzovoort. Er zijn programma’s voor gemengde was, katoen, wol, jeans, sportoutfits, synthetische kledij en beddengoed.

Een interessante optie van deze wasmachine, tot slot, is BioStain15°. Daarmee verwijder je hardnekkige vlekken via een wasbeurt op amper 15 graden Celsius. Denk bijvoorbeeld aan bloed, gras, modder of koffie.

Ben je op zoek naar een muisstille wasmachine met slimme technologie? Neem dan zeker een kijkje naar de Whirlpool FSCR 80420 in de winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters