IT WORKS LAPTOPSTEUN NA07 COOLING PAD WHITE

Beperkte stock
2,9

€ 24,99

Troeven

  • Productvoordelen: Dit ventilatiesysteem is uitgerust met twee ventilatoren en beschermt uw laptop door de temperatuur onmiddellijk te verlagen wanneer hij oververhit begint te raken. Dit slanke systeem beschikt over een antislipvlak en is lichtvan gewicht. Het is geschikt voor laptops van 12' tot 17 '.

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Wettelijke garantie 2 jaar

Je geniet 2 jaar lang van onze uitstekende service en gratis waarborg op je toestel.

Gratis
Specificaties van IT WORKS NA07 COOLING PAD WHITE

Algemene

Wat zeggen onze klanten over de IT WORKS NA07 COOLING PAD WHITE
De beoordelingen van klanten worden verzameld en behandeld volgens onze reviewvoorwaarden.

Klanten score

2,9

2,9 op 5 | 19 Reviews

Gebruiksgemak

2,4 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

2,2 op 5

1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Nutteloos ding
FranÁois Man, 50-64 jaar 20/08/19
Is een tegenvaller. Koelt bijna niet, zeker niet voldoende om opwarmende laptops af te koelen. Aansluiting is aan de korte kant als USB aan de voorste zijde van laptop is. Zeker geen aanrader sorry !
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Brol
Elke Vrouw, 25-34 jaar 01/08/18
Ik heb er maar 1 woord voor! BROLLLLLLL Als je een laptopkoeler zoekt. Dan deze zeker niet!!!!! + De usb kabel is veel te kort!!!! Als het kon, dan ging ik mijn geld terug halen
Nadelen
koelt niet!, plastiek rommel, waardeloze fans, usb kabel veel te kort
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Rommel, duur stuk plastiek
11/03/17
De cooling pad werkt op USB-voeding via de laptop. De kabel is echter zo kort dat deze enkel past als je een USB-poort aan de achterkant van de laptop, onder het scherm hebt zitten. De luchtstroom die de ventilatoren cre?en is zo goed als onmerkbaar. Op de temperatuur van de laptop hebben deze al helemaal geen effect. Daarnaast is de plastieken behuizing zo fragiel dat het me niet zou verbazen moest deze binnen enkele weken de geest geven. Een duur stukje plastiek, voor de rest ben je er niets mee.
Voordelen
groot genoeg voor grotere laptops
Nadelen
koelt niet, voedingskabel is te kort
1,0
Vrouw, 65 jaar of ouder 01/04/15
Spijtig genoeg werkte het bij mij niet, ben er mee naar de winkel geweest daar werkte het blijkbaar wel. Wanneer ik het gebruikte viel mijn laptop na een 15 min er al uit.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Altijd handig
Van Campenhout Kim Man, 25-34 jaar 20/03/14
Bij de laptops van tegenwoordig willen de elementen nogal vlug warm worden. Dit gaat altijd te koste van prestatie. Hoewel het ingebouwde koeling systeem hier voor gemaakt is geld dit allen als u op effectief vlakke oppervakken werkt. Bij mij en ik denk bij de meeste mensen wordt een laptop vaak op de schoot of zo genomen en daardoor kan de standaard koeling niet genoeg koelen. Dus daarom een paar extra ventilators die de boel helpen zijn zeker niet slecht en dit zal ten goede komen van prestatie en levensduur.
1,0
NUTTELOOS
08/09/13
Ik kocht deze koeler onlangs voor mijn gaming laptop. Veel profijt heb ik er mij niet aan gedaan. De koude lucht heeft maar een paar openingen om te ontsnappen, wat dus eigenlijk niks uithaalt. De koeler onderaan is volledig afgesloten waardoor hij zelf zeer snel opwarmt. Maakt ook enorm veel lawaai, alhoewel er op de doos wel vermeld stond dat dit niet het geval zou zijn... Absoluut niet tevreden over. Ik had hiervoor een koeler van het merk TRUST, kleiner maar zoveel beter...
1,0
helpt niet
22/08/13
Ik heb hem een week lang onder mijn laptop staan en hij helpt niet, de temperatuur blijft de hoogte in gaan. Ik heb zelfs de indruk dat hij warmer word de koeler blaast bijna geen lucht. het product zelf voelt redelijk fragiel aan. het kabeltje voor de aansluiting kun je wel mooi wegsteken maar er is geen gleufje voor vrijgemaakt onder de steun daardoor word het altijd platgedrukt.
Nadelen
redelijk fragiel, blaast heel weinig lucht, koelt de laptop bijna tot helemaal niet, maakt redelijk veel lawaai
 
Terug