De SAMSUNG JETBOT 80 (VR30T80313W/WA) is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle robotstofzuigers
Bekijk alle robotstofzuigers

Ontdek al onze robotstofzuigers en kies je robotstofzuiger uit 38 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

SAMSUNG JETBOT 80 (VR30T80313W/WA)

SAMSUNG JETBOT 80 (VR30T80313W/WA)

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product SAMSUNG JETBOT 80 (VR30T80313W/WA)

Dit zeggen onze specialisten over de SAMSUNG JETBOT 80 (VR30T80313W/WA)

Samsung JetBot 80

Geen zin om zelf te stofzuigen? Met de Samsung JetBot 80 zal er geen stofje meer te bespeuren zijn in je huis, zowel op je vloer als op je tapijten.

Automatische zuigkrachtregeling†

Wist je dat dankzij zijn Power Control Technologie hij zijn zuigkracht automatisch aanpast aan het type vloer of tapijt? Deze robotstofzuiger is zo slim!

Bediening via app

Bedien deze Samsung-robotstofzuiger vanop afstand via wifi met de app op je smartphone. Zo stel je bijvoorbeeld het uur in waarop hij moet starten en bepaal welke kamers hij moet stofzuigen.†

Altijd de beste prestaties

Met de hoogrenderende borstel van de Samsung JetBot 80 zal je zeker en vast minder last hebben van klitten. Resultaat: je robotstofzuiger zal altijd betere prestaties blijven leveren en hij zal ook langer meegaan.

Technische specificaties over de SAMSUNG JETBOT 80 (VR30T80313W/WA)

Algemeen

Schoonmaakroute Methodisch
Mappingsysteem Laser
Leegstation Neen
Dweilfunctie Neen
Automatisch hervatten na opladen Op de plaats waar hij gestopt was
Verdiepingsherkenning Ja
Geschikt voor drempels 1.5 cm
Afgrondsensoren Ja
Spraakassistent Amazon Alexa, Google Assistant
Type vloer Alle harde vloeren + laag en hoog polig tapijt (enkel stofzuigen)
Volle stofbak-indicator Ja
Luchtfilter Ja
Touch sensoren Ja
Turbo Power Functie Ja, automatisch
Antidierenharen Neen
Max. batterij-autonomie 90 min.
Oplaadtijd 4 u.
Automatisch opladen Ja
Geluidsniveau 73 dB
Type batterij Lithium-Ion
Aantal virtuele muren Niet van toepassing
Bijgeleverde accessoires -
Bijzonderheden Misty White, 5W, IR Sensor
Afmetingen (HxBxD) 9.98 x 35 x 35 cm
Gewicht 3.4 kg
Type Robotstofzuiger
Geschikt voor donkere vloeren Ja

Vanden Borre-code 8015511

Reviews voor het product SAMSUNG JETBOT 80 (VR30T80313W/WA)

4,4

4,4 op 5 | 10 Reviews

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,6 op 5

Design

4,7 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,6 op 5

Keuze van de accessoires

4,0 op 5

Performance

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,4 op 5

4,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Degelijke Robotstofzuiger
Michai 03/05/22
Over het algemeen zeer tevreden over de robotstofzuiger. Raakt met de zijkanten soms nog wel opstakels die hij wel opmerkt(poten van zetel, stoelen). Door het gebruik van de "verboden" gebieden in de app valt dit wel te beperken maar zijn er wel stukjes waar hij niet meer goed bijkan. Grotere objecten neemt hij goed waar. Neemt goed de grotere en fijne stofdeeltjes op. De app werkt zeer goed en is makkelijk aanpasbaar.
Voordelen
handige app, zuigkracht
Nadelen
luid indien in zelfde ruimte
5,0
Zeer handig als dagelijkse hulp!
Exploreitall 21/02/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb dit product getest in ruil voor mijn eerlijke mening. Op deze wijze heb ik voor het eerst ervaring kunnen op doen met een robotstofzuiger. Deze Samsung JetBot ziet er wel heel gaaf uit! De installatie was eenvoudig. Na het uitpakken op een willekeurige plaats in de woonkamer aansluiten op het stopcontact en de robot inschakelen. Nadat deze met de app (SmartThings) was verbonden, maakte de stofzuiger zijn eerste ronde voor een plattegrond van de woonkamer. Nadat dit was afgerond konden alle instellingen worden bekeken. De robotstofzuiger is zeer innovatief. De zuigkracht kan op verschillende manieren worden ingesteld (Max, Slim en Normaal). Bij Slim wordt automatisch de zuigkracht aangepast bij bijvoorbeeld een grote hoeveelheid stof. Verder is de plattegrond eenvoudig aan te passen en kunnen sectoren als verboden worden gemarkeerd. De Jetbot die ik heb getest had geen automatisch cleaningstation. Dit lijkt mij ook overbodig aangezien de robot toch wel een redelijke opvangbak voor het stof heeft. Wat opviel was dat de Jetbot 80 sommige opstakels niet geheel zag. Zo reed de robot bijvoorbeeld over een poot van een wipstoel heen (schuine poot over de grond). Mocht er door een huisdier ooit ontlasting of braaksel op de grond worden gelegd dan zal deze Jetbot er gewoon vrolijk doorheen gaan. De Jetbot AI zal deze opstakels wel zien door de extra sensor/camera, maar die is dan ook +-1000 euro duurder. Het stofzuigen ging zeer snel. Over +-20m2 duurt het stofzuigen 20-30 minuten. Na 2 dagen in gebruik is de robot eigenlijk al onmisbaar. Net voordat je het huis verlaat nog even de robot aan maakt het wel erg makkelijk! Je zult echter eventueel wel losse spullen even moeten verplaatsen. Stoelen op de tafel zodat de stofzuiger ook onder de tafel komt bijvoorbeeld? Daarnaast zul je stukken waar de robot niet bijkomt ook nog even zelf moeten doen (de traptredes bijvoorbeeld). Onder de robotstofzuigers zou ik deze Jetbot zeker aanraden. De robot is snel, heeft veel mogelijkheden en de app is zeer eenvoudig in te stellen en te bedienen. Update: Er kan maximaal 1 plattegrond worden bewaard. Een plattegrond van de 1e verdieping is een must aangezien de jetbot anders mogelijk van de trap af rijd. Hierdoor heb je helaas geen plattegrond erbij van de woonkamer, tenzij je iedere keer deze opnieuw in stelt. Samung gevraagd om meer informatie, maar voorlopig lijkt 1 plattegrond maximaal.
5,0
Super toestel
26/01/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben heel tevreden over mijn JET BOT. kwa design een echte eye-catcher en hij doet goed zijn werk! Hij gaat in alle hoekjes en mooi rond de bodem bloempot. Hij is zeer stil en werk met wifi, wat heel geweldig is is dat je op de plattegrond ruimtes kunt aanduiden dat hij daar niet mag komen of ruimtes een dag moet overslaan voor een dag. Hij spreekt ook met je en je kan alles bekijken als je bij iemand op bezoek bent waar hij net bezig is met het zuiver maken. Mensen echt een aanrader!
4,0
Goed product
Timvv 16/01/22
Dit is een goed product aan een scherpe prijs. En is naar mijn oordeel niet te luid zoals ik in andere review heb gelezen.
5,0
Wat een machine!
Vlieghe 07/01/22
Had al een robotstofzuiger van Samsung, echter is deze veel slimmer ťn kan je kiezen welke ruimtes er worden gekuist! Wat voor mij ook belangrijk was: werkt met google home! Gewoon google aanspreken en het kuisen begint! feedback met stem van de robot is leuk!
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters