Een stijltang / ontkruller kopen

Alle stijltangen bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle stijltangen
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke stijltang / ontkruller bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de stijltangen

 • stijltang - Stijltang / Ontkruller kopen - Vanden Borre

  Je kan een stijltang kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een stijltang online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een stijltang online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * stijltang aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * stijltang betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de stijltang gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een stijltang via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een stijltang. Zoek een winkel in je buurt.

 • Hoe een stijltang gebruiken?

  • Welke temperatuur moet ik gebruiken?

   20160321_seche-cheveux_08.jpg :

   Bij sommige stijltangen kan je de temperatuur instellen, bij anderen niet. Kies de temperatuur naargelang je haartype:

   > Fijn, ontkleurd of gevoelig haar: 140° tot 160°
   > Normaal, gekleurd of golvend haar: 160° tot 180°
   > Dik of gefriseerd haar: 180° tot 235°

   Als je een te hoge temperatuur selecteert, kan dit je haar beschadigen. 
    

  • Hoe gebruik ik mijn stijltang?

   20160321_seche-cheveux_04-2.jpg :

   > Droog je haar
   > Verdeel je haar in gelijkmatige delen
   > Strijk deel per deel glad
   > Beweeg met de stijltang langzaam en voorzichtig over elke haarlok van boven naar beneden

   Heeft je stijltang een Wet&Dry-functie? Dat betekent dat je ze zowel op vochtig als droog haar mag gebruiken. Hou er wel rekening mee dat dit je haar eventueel kan beschadigen. 
    

  • Stoomfunctie

   20160321_seche-cheveux_09.jpg :

   Sommige stijltangen hebben een stoomfunctie en zijn voorzien van een waterreservoir. Gebruik hierin enkel gedemineraliseerd water om kalkafzetting in het toestel te vermijden.

   Bekijk alle modellen


   Zorg ervoor dat de stijltang uitgeschakeld is als je het reservoir vult en in de stijltang terugplaatst. Wacht enkele minuten alvorens de stoomfunctie te gebruiken.

   Als je de stijltang voor de eerste keer gebruikt (of als je ze lange tijd niet gebruikt hebt) raden wij aan de stoomfunctie eerst te activeren door de stijltang 7 à 8 keer te openen en te sluiten.

   Advies: om je toestel langer te kunnen gebruiken, maak je best het reservoir leeg na elk gebruik.

    

  • Toebehoren

   20160321_seche-cheveux_04.jpg :

   Wij geven een woordje uitleg bij elk toebehoren dat meegeleverd wordt met je stijltang. Misschien zaten er geen toebehoren bij jouw stijltang? Dat kan, de toebehoren kunnen variëren naargelang het model en type.

   Kam
   In sommige stijltangen zit een verwijderbare kam om de haarlokken gelijkmatig te verdelen tussen de platen. 

   Hittebestendig matje
   Het hittebestendige matje dient om je stijltang veilig op neer te leggen. Je kan er je stijltang in opbergen, ook al is ze nog niet volledig afgekoeld. 
   Gebruik het matje om tijdens het stijlen je badkamermeubel niet te beschadigen. 

 • Een probleem met je stijltang? Vind de oplossing!

  • Ik ruik een vreemde geur

   bloc2_probleme_lisseur.jpg :

   Wanneer je je stijltang voor de eerste keer gebruikt? Geen paniek: de eerste keer kan dit een bepaalde geur geven. Dit wijst niet op een probleem en de geur verdwijnt naargelang je de stijltang vaker gebruikt.

  • Er komt rook uit mijn stijltang

   bloc3_probleme_lisseur.jpg :

   Ook dat is normaal. Tijdens het steilen komt er rook uit de stijltang. Deze rook wordt veroorzaakt door verdamping van haarverzorgingsproducten die je gebruikt hebt (haarlak, conditioner), verdamping van talg of als je haar nog vochtig is. Maakt je haar een sissend geluid tijdens het steilen, dan is het nog te vochtig. Zorg ervoor dat je haar volledig droog is voordat je verder gaat.

   Tip: gebruik je stijltang enkel op droog haar zodat je haar niet beschadigd raakt. Wil je toch je haar steilen terwijl het nog wat vochtig is? Kies dan voor een stijltang met Wet&Dry-functie . Hierdoor bespaar je tijd. Hou er wel rekening mee dat dit je haar eventueel kan beschadigen.

  • Mijn haar is niet steil genoeg

   bloc4_probleme_lisseur.jpg :

   Is je haar niet steil genoeg? Misschien wil je te snel gaan. Laat de stijltang langzamer naar beneden glijden. Let er ook op dat je niet teveel haar in 1 keer probeert te steilen. Haarlokken die niet in contact komen met het oppervlak van de stijltang zullen slecht of helemaal niet worden ontkruld.

  • Nog geen oplossing gevonden?

   bloc5_probleme_lisseur.jpg :

   Is je stijltang oververhit of werkt ze niet meer? Kom langs in ťťn van onze winkels. Onze verkopers helpen je graag verder zoeken naar een oplossing voor je stijltang.

 • Overzicht merken voor stijltang / ontkruller