Een stijltang / ontkruller kopen

Alle stijltangen bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke stijltang / ontkruller bekijken

BABYLISS

GHD

JEAN LOUIS DAVID

LOREAL

OKOIA

PHILIPS

REMINGTON

ROWENTA

SAINT-ALGUE

TYME

Bekijk hier het oude gamma van de stijltangen

Stijltang - Stijltang / Ontkruller kopen - Vanden Borre

Je kan een Stijltang kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Stijltang online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Stijltang online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Stijltang aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Stijltang betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Stijltang gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Stijltang via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Stijltang. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe je stijltang gebruiken?

Welke temperatuur moet ik gebruiken?

Bij sommige stijltangen kan je de temperatuur instellen, bij anderen niet. Kies de temperatuur naargelang je haartype:

• Fijn, ontkleurd of gevoelig haar: 140° tot 160°
• Normaal, gekleurd of golvend haar: 160° tot 180°
• Dik of gefriseerd haar: 180° tot 230°

Een stijltang met digitale temperatuurregeling werkt natuurlijk het meest nauwkeurig. Want als je een te hoge temperatuur selecteert, kan dit je haar beschadigen. Heb je gevoelig haar? Dan kan je ook vooraf een speciaal product gebruiken om het haar te beschermen tegen hoge temperaturen.

Let op! Zorg ervoor dat je je stijltang steeds correct vastneemt aan het handvat. Zo voorkom je dat je je handen verbrandt. Wees extra aandachtig bij 2-in-1 stijltangen, omdat hier ook de platen aan de buitenzijde van het toestel heet kunnen zijn.
bloc2.1_utiliser_lisseur.jpg :

De juiste voorbereiding

1) Kam de conditioner door je haren voor je ze uitspoelt.

- Droog je haren nadien met de handdoek. Ga je niet te wild te werk, maar dep of knijp je je haar droog met de handdoek. Of droog ze met de haardroger zodat je haren in dezelfde richting liggen.
- Zorg ervoor dat je haar echt volledig droog is. Als je een sissend geluid hoort tijdens het steilen is je haar nog niet helemaal droog. Indien mogelijk wacht je enkele uren na het wassen, zodat de haren helemaal droog zijn.

2) Gebruik een hittebestendige spray of product om je haar te beschermen. Zorg dat ook het product genoeg ingetrokken (of gedroogd) is voordat je je haar begint te steilen.

3) Verdeel je haar! Je kan bijvoorbeeld een deel van de haren opsteken, zodat het gemakkelijker is om kleine lokken te nemen om te steilen.

Het is veiliger voor je haar om elke lok slechts eenmaal langzaam te steilen, dan meermaals snel over dezelfde lok te gaan met de hete stijltang.
bloc3_utiliser_lisseur.jpg :

Stoomfunctie

Sommige stijltangen hebben een stoomfunctie en zijn voorzien van een waterreservoir. Dankzij de stoom kan je vlotter je haren steilen, zonder dat je de temperatuur van de stijltang te hoog moet instellen. Zo voorkom je beschadiging aan je haren, en krijgt je haar extra glans.

Zorg ervoor dat de stijltang uitgeschakeld is als je het reservoir vult en in de stijltang terugplaatst. Wacht vervolgens tot de stijltang volledig is opgewarmd alvorens de stoomfunctie te gebruiken.

Als je de stijltang voor het eerst gebruikt of als je ze lange tijd niet gebruikt hebt, raden wij je aan om de stoomfunctie eerst te activeren door de stijltang 7 à 8 keer te openen en te sluiten.

Advies: Voor een langere levensduur van je stijltang maak je best het reservoir leeg na elk gebruik.
bloc5_utiliser_lisseur.jpg :

Met handige accessoires

Misschien zat er een accessoire bij je stijltang (of ook niet)? Dat kan, de accessoires kunnen variëren naargelang het model en type. Wij geven een woordje uitleg bij elk accessoire dat kan meegeleverd worden met je stijltang.

Kam
In sommige stijltangen zit een verwijderbare kam om je haarlokken gelijkmatig te verdelen tussen de platen.

Hittebestendig matje
Het hittebestendige matje dient om je stijltang veilig op neer te leggen. Gebruik het matje om tijdens het stijlen je badkamermeubel niet te beschadigen.
bloc6_utiliser_lisseur.jpg :

Een probleem met je stijltang? Vind de oplossing!

Ik ruik een vreemde geur

Wanneer je je stijltang voor de eerste keer gebruikt? Geen paniek: de eerste keer kan dit een bepaalde geur geven. Dit wijst niet op een probleem en de geur verdwijnt naargelang je de stijltang vaker gebruikt.
bloc2_probleme_lisseur.jpg :

Er komt rook uit mijn stijltang

Ook dat is normaal. Tijdens het steilen komt er rook uit de stijltang. Deze rook wordt veroorzaakt door verdamping van haarverzorgingsproducten die je gebruikt hebt (haarlak, conditioner), verdamping van talg of als je haar nog vochtig is. Maakt je haar een sissend geluid tijdens het steilen, dan is het nog te vochtig. Zorg ervoor dat je haar volledig droog is voordat je verder gaat.

Tip: gebruik je stijltang enkel op droog haar zodat je haar niet beschadigd raakt. Wil je toch je haar steilen terwijl het nog wat vochtig is? Kies dan voor een stijltang met Wet&Dry-functie . Hierdoor bespaar je tijd. Hou er wel rekening mee dat dit je haar eventueel kan beschadigen.
bloc3_probleme_lisseur.jpg :

Mijn haar is niet steil genoeg

Is je haar niet steil genoeg? Misschien wil je te snel gaan. Laat de stijltang langzamer naar beneden glijden. Let er ook op dat je niet teveel haar in 1 keer probeert te steilen. Haarlokken die niet in contact komen met het oppervlak van de stijltang zullen slecht of helemaal niet worden ontkruld.
bloc4_probleme_lisseur.jpg :

Nog geen oplossing gevonden?

Is je stijltang oververhit of werkt ze niet meer? Kom langs in 殚n van onze winkels. Onze verkopers helpen je graag verder zoeken naar een oplossing voor je stijltang.
bloc5_probleme_lisseur.jpg :

Overzicht merken voor stijltang / ontkruller

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters