Een probleem met je stijltang? Vind de oplossing!

Ruik je een vreemde geur? Komt er rook uit je stijltang? Is je haar niet steil genoeg na gebruik van je stijltang? Lees onze tips en vind de oplossing voor je probleem!
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg
bloc2_probleme_lisseur.jpg

Ik ruik een vreemde geur

Wanneer je je stijltang voor de eerste keer gebruikt? Geen paniek: de eerste keer kan dit een bepaalde geur geven. Dit wijst niet op een probleem en de geur verdwijnt naargelang je de stijltang vaker gebruikt.

bloc3_probleme_lisseur.jpg

Er komt rook uit mijn stijltang

Ook dat is normaal. Tijdens het steilen komt er rook uit de stijltang. Deze rook wordt veroorzaakt door verdamping van haarverzorgingsproducten die je gebruikt hebt (haarlak, conditioner), verdamping van talg of als je haar nog vochtig is. Maakt je haar een sissend geluid tijdens het steilen, dan is het nog te vochtig. Zorg ervoor dat je haar volledig droog is voordat je verder gaat.

Tip: gebruik je stijltang enkel op droog haar zodat je haar niet beschadigd raakt. Wil je toch je haar steilen terwijl het nog wat vochtig is? Kies dan voor een stijltang met Wet&Dry-functie . Hierdoor bespaar je tijd. Hou er wel rekening mee dat dit je haar eventueel kan beschadigen.

bloc4_probleme_lisseur.jpg

Mijn haar is niet steil genoeg

Is je haar niet steil genoeg? Misschien wil je te snel gaan. Laat de stijltang langzamer naar beneden glijden. Let er ook op dat je niet teveel haar in 1 keer probeert te steilen. Haarlokken die niet in contact komen met het oppervlak van de stijltang zullen slecht of helemaal niet worden ontkruld.

bloc5_probleme_lisseur.jpg

Nog geen oplossing gevonden?

Is je stijltang oververhit of werkt ze niet meer? Kom langs in ťťn van onze winkels. Onze verkopers helpen je graag verder zoeken naar een oplossing voor je stijltang.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters