Een warme luchtborstel kopen

Alle warme luchtborstels bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke warme luchtborstel bekijken

BABYLISS

PHILIPS

PROFICARE

REMINGTON

ROWENTA

Bekijk hier het oude gamma van de warme luchtborstels

Warme luchtborstel - Warme luchtborstel kopen - Vanden Borre

Je kan een Warme luchtborstel kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Warme luchtborstel online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Warme luchtborstel online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Warme luchtborstel aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Warme luchtborstel betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Warme luchtborstel gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Warme luchtborstel via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Warme luchtborstel. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een warme luchtborstel kiezen?

Kenmerken

Ideaal om 抯 ochtends snel te stylen wanneer u weinig tijd heeft. Gebruik de warme luchtborstel op vochtig of droog haar om te ontkrullen, glad te maken of voor meer volume.
Sommige modellen gebruiken zachte stoom om het haar te bevochtigen terwijl u het in model brengt.

Warmtestanden

Hoe meer standen, hoe beter u de temperatuur kunt aanpassen aan uw haar. Denk erom dat natte haren heel gevoelig zijn voor warmte! De coolknop wordt gebruikt om het kapsel te fixeren voor langere tijd.
BCbrossevitesse.jpg :

Toebehoren

Hoe meer er zijn, hoe meer verschillende kapsels u kunt maken. Een borstel om te ontkrullen, een borstel voor meer volume
Een borstel van everzwijnhaar voorkomt statische elektriciteit.
BCbrosseaccess.jpg :

Hoe een warme luchtborstel gebruiken?

Voor alle brushings

Verdeel het haar in brede lokken en draai elke lok rond de warme luchtborstel. Begin bij de haarpunten en draai op tot de haarwortel. Houd de borstel een paar tellen bij de haarwortel en maak dan voorzichtig de lok los van de borstel. Doe dit voor alle lokken in uw haar.

Met gladmakende borstel

Gebruik de gladmaker voor een trendy kapsel en voor glad en glanzend haar. Droog het haar met een handdoek. Zet vervolgens de gladmakende borstel op een haarlok, op enkele centimeters van de kruin. Neem een lok van gemiddelde breedte. Laat de borstel langzaam naar beneden glijden, tot de haarpunt. Voor een perfect glad effect herhaalt u dit verschillende keren met dezelfde lok. Laat de puntjes naar buiten opwippen of krul naar binnen, zoals u verkiest. Doe hetzelfde voor alle lokken in uw haar.

De puntjes omkrullen

U wilt dat de puntjes naar binnen krullen of naar buiten opwippen. Neem het haar in de nekpartij en aan de puntjes. Rol een lok rond de warme luchtborstel of de gladmaker, en draai een volledige slag naar buiten. Houd een tiental seconden vast. Doe hetzelfde voor de rest van uw haar. Draai de puntjes van de bovenste lokken een halve slag naar buiten.

Overzicht merken voor warme luchtborstel

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters