Hoe een warme luchtborstel gebruiken?

U wilt het maximum uit uw nieuwe aankoop halen? In onze rubriek “Hoe gebruiken" vindt u een aantal slimme tips en trucs die u het leven gemakkelijker maken!
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg

Voor alle brushings

Verdeel het haar in brede lokken en draai elke lok rond de warme luchtborstel. Begin bij de haarpunten en draai op tot de haarwortel. Houd de borstel een paar tellen bij de haarwortel en maak dan voorzichtig de lok los van de borstel. Doe dit voor alle lokken in uw haar.

Met gladmakende borstel

Gebruik de gladmaker voor een trendy kapsel en voor glad en glanzend haar. Droog het haar met een handdoek. Zet vervolgens de gladmakende borstel op een haarlok, op enkele centimeters van de kruin. Neem een lok van gemiddelde breedte. Laat de borstel langzaam naar beneden glijden, tot de haarpunt. Voor een perfect glad effect herhaalt u dit verschillende keren met dezelfde lok. Laat de puntjes naar buiten opwippen of krul naar binnen, zoals u verkiest. Doe hetzelfde voor alle lokken in uw haar.

De puntjes omkrullen

U wilt dat de puntjes naar binnen krullen of naar buiten opwippen. Neem het haar in de nekpartij en aan de puntjes. Rol een lok rond de warme luchtborstel of de gladmaker, en draai een volledige slag naar buiten. Houd een tiental seconden vast. Doe hetzelfde voor de rest van uw haar. Draai de puntjes van de bovenste lokken een halve slag naar buiten.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters