Een espressomachine kopen

Alle espressomachines bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke espressomachine bekijken

BEKO

BORETTI

DELONGHI

JURA

KITCHENAID

KRUPS

MAGIMIX

MELITTA

PHILIPS

RIVIERA&BAR

SAGE

SIEMENS

SMEG

Bekijk hier het oude gamma van de espressomachines

Espressomachine - Espressomachine kopen - Vanden Borre

Je kan een Espressomachine kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Espressomachine online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Espressomachine online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Espressomachine aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Espressomachine betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Espressomachine gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Espressomachine via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Espressomachine. Zoek een winkel in je buurt.

Welke espressomachine kopen?

Manueel of automatisch

Bepaal eerst en vooral of je een volledig automatisch toestel wil of eentje dat je handmatig bedient.
  • Een volautomatische espressomachine heeft een ingebouwde koffiemolen die kopje per kopje de juiste hoeveelheid koffiebonen maalt. Jij hoeft enkel water en koffiebonen in het toestel te doen en op de knop te drukken. 
  • Kies je voor een klassieke of handmatige espresso? Dan bepaal je zelf de sterkte van je koffie door meer of minder gemalen koffie in de koffiehouder te doen. De meeste klassieke espressotoestellen werken zowel met gemalen koffie als met espressopads.
bloc1_manueel_of_automatisch.jpg :

Koffiebonen of gemalen koffie

  • Verse koffiebonen staan garant voor een authentieke en krachtige espresso. De smaak en het aroma van je koffie zijn afhankelijk van hoe fijn of hoe grof je de bonen maalt. Hoe fijner de maling, hoe intenser de smaak van je koffie. Wanneer de espresso klaar is, gaat het koffiedik automatisch in een recuperatiebak.
  • Gemalen koffie is in verschillende maalgraden en kwaliteiten verkrijgbaar. Daarnaast kun je spelen met de druk en de temperatuur van je espressotoestel. Zo zet je ook het perfecte kopje koffie, volledig naar jouw smaak.
bloc2_koffiebonen_of_gemalen_koffie.jpg :

Aromasterkte op maat van iedereen

De smaak van het perfecte kopje koffie is voor iedereen anders. Jij, je partner, je ouders, je kinderen,... iedereen heeft een persoonlijke voorkeur. Een espressotoestel waarbij je de aromasterkte kan regelen, is bijzonder handig voor gezinnen of families met verschillende koffiedrinkers.
bloc3_Aromasterkte op maat van iedereen.jpg :

Melkrecepten zoals jij het wil

Ben je een liefhebber van cappuccino, latte macchiato of andere koffies met melk? Kies dan zonder twijfelen een toestel met apart melkreservoir. Hiermee maak je met één druk op de knop een heerlijke romige koffie. Na gebruik zet je het melkreservoir gewoon in je koelkast zodat de melk lekker vers blijft voor een volgend kopje.

Toestellen met een manuele melkopschuimer of stoompijpje zijn iets budgetvriendelijker. Hier kies je zelf hoeveel melk je wil opschuimen voor je favoriete koffie. Het stoompijpje levert soms ook heet water voor thee.


bloc4_melkrecepten_zoals_jij_het_wil.jpg :

Zuivere koffie? Graag!

De kwaliteit van je water is essentieel voor de smaak van de koffie. En kalk is vijand nummer 1 voor je espresso-apparaat. Kraantjeswater met veel kalk en chloor geeft een harde en bittere koffie.

Bovendien tast kalkaanslag het verwarmingselement aan zodat je water op termijn niet meer heet genoeg wordt. Daarom is het sowieso een verstandige keuze om een espressomachine met geïntegreerde waterfilter te kopen. Zo geniet je extra lang van je koffietoestel.
bloc5_zuivere_koffie_0.jpg :

Handige opties

Waarop kan je nog letten als je een espresso-apparaat koopt? Overweeg bijvoorbeeld ook enkele handige opties. Aan jou om te bepalen of je de kopjes wil voorverwarmen, een digitaal display wil of je favoriete instellingen wil opslaan.

Nu weet je perfect waarop je moet letten als je een espressomachine wil kopen. Wil je snel een keuze maken? Beantwoord enkele eenvoudige vragen in onze koffiewijzer en vind meteen het toestel dat bij jou past.

Overzicht merken voor espressomachine

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters