Een multimedia tablet kopen

Alle multimedia tablets bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke multimedia tablet bekijken

APPLE

ARCHOS

CROSSCALL

ESTAR

HUAWEI

KURIO

LENOVO

SAMSUNG

Bekijk hier het oude gamma van de multimedia tablets

Multimedia tablet - Multimedia tablet kopen - Vanden Borre

Je kan een Multimedia tablet kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Multimedia tablet online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Multimedia tablet online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Multimedia tablet aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Multimedia tablet betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Multimedia tablet gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Multimedia tablet via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Multimedia tablet. Zoek een winkel in je buurt.

Welke tablet kopen?

Voor op kantoor of in de zetel?

Laten we eerst een besturingssysteem kiezen voor je nieuwe tablet. Dat bepaalt meteen welke apps er voor jou beschikbaar zijn, en dus ook wat je met je toestel kan doen.

Wil je je tablet gebruiken in je vrije tijd? Dan zal je vooral films bekijken, spelletjes spelen en surfen op internet. Een Android-tablet of een iPad (met iOS als besturingssysteem) is perfect voor zulke multimediatoepassingen.

Ga je werken op je tablet? Dan is Windows een logische keuze. Zo vind je je vertrouwde kantoorprogramma’s (Word, Excel, …) ook terug op je tablet-pc. Een alternatief is de iPad Pro, waarmee Apple ook op de zakelijke markt mikt. Hij is beschikbaar in 2 grote formaten (9,7 en 12,9 inch) met een indrukwekkend scherm en veel rekenkracht.

bloc1_voor_op_kantoor_in_de_zetel.jpg :

Waar en wanneer wil je online zijn?

Elke tablet kan verbinding maken met wifinetwerken. Zo ben je op de meeste plaatsen online, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Wil je ook surfen op de trein, de weg zoeken op vakantie of mails lezen in een parkje? Dan wil je alleen tablets vergelijken met mobiel internet. Tablets met 3G of 4G hebben een simkaartslot. Met een datasimkaartje ben je altijd en overal online.
bloc2_waar_en_wanneer_wil_je_online_zijn.jpg :

Tablets vergelijken: maak een verlanglijstje

Heb je een besturingssysteem en de internetopties gekozen? Dan stel je een verlanglijstje op om jouw droomtablet te vinden. Hieronder ontdek je hoe veeleisend je wilt zijn voor je scherm, rekenkracht, opslagcapaciteit en batterij.
  • Scherm: hoe groter je scherm, hoe vlotter je kantoorwerk uitvoert. Voor multimediagebruik is je type scherm van belang. Je profiteert pas van video’s in uhd (ultrahogedefinitie) of 4K als je scherm die beeldkwaliteit ook aankan.
  • Rekenkracht: de processoren en het RAM-geheugen bepalen grotendeels de rekenkracht van je toestel, net zoals bij een desktop-pc. Wil je multitasken of werken met zware apps? Dan hou je vooral rekening met deze parameter.
  • Opslagcapaciteit: met veel intern geheugen bewaar je al je documenten, films of muziek offline. Tenzij je liever in de cloud werkt of multimedia streamt. Tip: wil je veel geheugen tegen een bodemprijs? Kies dan een tablet met ruimte voor een extern SD-kaartje.
  • Batterij: ’s avonds een lange film bekijken, lukt met elk toestel. Maar om de hele dag te werken of om een lange vlucht te overleven, wil je een toestel met een autonomie van 8 uur of meer.
bloc3_tablets_verlanglijstje.jpg :

Tijd om je tablet te kiezen

Nu weet je wat voor een tablet je zoekt. Bijvoorbeeld een Android-toestel met wifi, een topscherm en een lange batterijduur, terwijl rekenkracht en opslagcapaciteit minder uitmaken. Filter dan alle tablets op deze productkenmerken. De laatste stap? Laat je budget beslissen welke tablet je koopt uit je selectie. Veel plezier (of veel productiviteit) gewenst!

Overzicht merken voor multimedia tablet

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters