De ORAL-B IO - 7S WHITE is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle elektrische tandenborstels
Bekijk alle elektrische tandenborstels

Ontdek al onze elektrische tandenborstels en kies je elektrische tandenborstel uit 63 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

ORAL-B IO - 7S WHITE

ORAL-B IO - 7S WHITE

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de ORAL-B IO - 7S WHITE

ORAL-B IO7S †

Beleef een unieke poetservaring met de IO7S elektrische tandenborstel van Oral B. Dankzij zijn magnetische iO-technologie voelen jouw tanden poetsbeurt na poetsbeurt, perfect schoon aan.†

Tijdloze ronde kop†

De ronde borstelkop en zachte microtrillingen van de Oral-B IO7S zorgen in een week tijd voor gezonder tandvlees.†

Slimme borstel †

De elektrische tandenborstel herkent je poetsstijl en begeleidt je de volle twee minuten voor een optimaal resultaat. Ook kleurt de poetsdruksensor rood wanneer je te hard op je borstel drukt.†

Een tandenborstel die tegen je praat†

De Oral-B IO7S begroet je wanneer je hem opstart en stuurt je herinneringen wanneer je de borstel moet vervangen.

Technische specificaties over de ORAL-B IO - 7S WHITE

Belangrijkste kenmerken

Type Elektrische tandenborstel
Type borsteltje Rond (iO)
Systeem Oscillaties/Rotaties + microtrillingen
Aantal pulsaties per minuut Niet van toepassing
Aantal oscillaties of rotaties per minuut 17400
Aantal opzetborstels of -stukjes 1
Bijgeleverde accessoires Reisetui
Aantal programma's 5: Standaard, tandvlees, gevoelig, polijsten, pro-clean
Max. batterij-autonomie Niet van toepassing
Timer Ja

Algemeen

Type Elektrische tandenborstel
Type borsteltje Rond (iO)
Systeem Oscillaties/Rotaties + microtrillingen
Aantal pulsaties per minuut Niet van toepassing
Aantal oscillaties of rotaties per minuut 17400
Aantal opzetborstels of -stukjes 1
Bijgeleverde accessoires Reisetui
Aantal programma's 5: Standaard, tandvlees, gevoelig, polijsten, pro-clean
Max. batterij-autonomie Niet van toepassing
Timer Ja
Poetsdruksensor Ja
Bluetooth Ja
Kindertandenborstel Neen
Voeding Herlaadbare batterij
Oplaadindicatie Verklikkerlampje
Bijzonderheden 3 uur laden = 2 weken poetsen
Kleur Wit

Vanden Borre-code 8194238

Reviews voor het product ORAL-B IO - 7S WHITE

4,7

4,7 op 5 | 84 Reviews

Prestatie

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

5,0
Voor het betere poetswerk.
Fame 11/09/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze tandenborstel is geweldig! Uitpakken, app installeren borsteltje erop, taal instellen en Bluetooth aan. Binnen 2 minuten gereed om te poetsen in combinatie met een hele leuke app. De app laat je zien waar je aan het poetsen bent en of je daar lang genoeg poetst. Je ziet een gebit in beeld en waar je aan het poetsen bent. De tandenborstel en de app waarschuwen wanneer je te hard poetst. Na het poetsen wil de app zaken weten als, heb je bloedend tandvlees. Geeft opties om extra routinesv toe te voegen als tong reinigen en geeft je een poetsscore en medailles. Na een paar weken testen moet ik zeggen dat deze borstel toch wel echt anders is dan alle vorige generaties. Het is een heel Andere poetservaring. Er is een nieuwe opzetborstels en een heel andere manier van bewegen aan deze tandenborstel toegevoegd en in combinatie met de leuke app leert de borstel mij toch duidelijk beter poetsen. Een echte aanrader. Het zelflerende systeem van de borstel gaat mijn petje te boven. Deze borstel is slimmer dan mijzelf. Maar ondanks de hoge prijs maakt deze borstel echt significant verschil tegenover de ?gewone? electrische tandenborstels. Het magnetische systeem zegt me niet zoveel maar het is een zacht zoemende borstel. Ik heb deze Oral-B tandenborstel getest via Roamler en ik ben onder de indruk. De tandenborstel komt met een mooie op bergetui en een nieuw we oplader. Alles aan deze tandenborstel is vernieuwd. Het design. Het ontwerp Van het borsteltje, en de oplader. Ik weet bijna zeker dat dit mij bezoek aan de mondhygienist gaat besparen.
5,0
Luxe tandenborstel!
KoenWij 10/09/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De Oral-B iO 7N is de Porsche onder de tandenborstels en - in tegenstelling tot een Porsche - comfortabel in gebruik. Ik was dan ook blij dat ik deze tandenborstel via Roamler voor Oral-B kon testen. Hoewel ik dacht dat de app een beetje een overkill was heb ik nieuwe inzichten gekregen over mijn tandenborstel-gebruik. De verschillende standen hebben duidelijke functies en het display is erg vrolijk en informatief. Ik heb in het verleden ook elektrisch gepoetst maar ben toen weer over gegaan op niet-elektrisch maar na deze ervaring wil ik niet anders meer!
5,0
Geweldig product
10/09/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldig product! Deze tandenborstel wordt nu al een tweetal weken gebruikt en doet zeker zijn werk. Tijdens het testen voor Oral B via Roamler ondervind ik dat de tandenborstel glad is. Ik gebruik hem meestal onder de douche waardoor hij soms uit mijn handen durft te glijden.
4,0
Fijne nieuwe generatie tandenborstel!
Mennoja 09/09/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Jarenlang heb ik mijn gewone tandenborstel afgewisseld met een ?ouderwetse? elektrische tandenborstel. Nu ik de elektrische tandenborstel in de iO serie gebruik, merk ik toch wel een groot verschil. Door een ander trilsysteem is de tandenborstel een stuk stiller dan een ?ouderwetse? elektrische tandenborstel. Dat poetst fijner, vooral als je daarna rustig wil gaan slapen. Ook lijkt het poetsresultaat beter, mijn tanden voelen iets gladder aan dan na een gewone poetsbeurt. Niet Šlle plak is weg tussen je tanden, dus flossen is nog altijd aan te raden. Het display geeft de tijd aan dat je poetst, wat fijn is. Verder kun je via het display de verschillende standen gebruiken, maar die heb ik tijdens het testen via Roamler voor Oral-B nog niet gebruikt. Via het lampje op de borstel zie je tijdens het poetsen of je te zacht, goed of teveel druk zet. Ook kun je de tandenborstel koppelen met je telefoon en via een app zien waar je hebt gepoetst. Wellicht de eerste keer leuk, maar als je zelf een bepaald poetspatroon aanhoudt zijn die toeters en bellen niet nodig. Waar ik erg blij mee ben is de batterijduur; die doet het minstens een week en is t.o.v. andere modellen in max. 3 uur helemaal opgeladen! In de doos komt ook nog een reisetui en twee opzetborsteltjes (normaal en sensitive). Ik ben er blij mee, en hopelijk de tandarts binnenkort ook!
4,0
Fijne tandenborstel met handige app
Anja90 06/09/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben sindskort in het bezit van de donkerblauwe Oral-B iO7. De kleur vind ik top, wel jammer dat de borstels niet dezelfde donkere kleur hebben. De bediening van de tandenborstel is intuÔtief. Heel handig ook dat je op het display het batterijpercentage kan zien zodat je hem op tijd op de magnetische lader kunt plaatsen. Tijdens het testen via Roamler voor Oral-B heb ik de app ook veelvuldig gebruikt. Ontzettend fijn dat je kunt zien of je alle vlakken goed/lang genoeg hebt gepoetst. Het motiveerde mij in ieder geval om langer te poetsen zodat mijn score zo hoog mogelijk uit komt. Wat mij verder opvalt aan het toestel is het volume, deze is beduidend lager dan mijn oudere Oral B, erg fijn. Kortom: een fijne tandenborstel met mooie features.
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters