€ 799,00 Ou

et paie à la livraison

Caractéristiques

  • Surface max. de la pièce: 28 m²

  • Puiss. frigorifique max.: 9800 BTU/h

  • Niveau sonore: 48-63 dB

Services et Garantie

Garantie du prix le plus bas

Vous êtes certain(e) de payer chaque jour le prix le plus bas.

Gratuit
Garantie légale de 2 ans

Vous profitez pendant 2 ans d’un excellent service et d’une garantie gratuite sur votre appareil.

Gratuit
Que disent nos spécialistes à propos du

Efficace et silencieux!

  • Avec le Delonghi Pinguino PAC N90 vous avez un appareil efficace en énergie à la maison puisqu'il a une classe énergétique A en refroidissement.
  • Le PAC N90 propose un design italien innovant. L'appareil refroidit, déshumidifie et purifie l'air en silence.
  • Le Delonghi Pinguino N90 est facile à l'emploi grâce à son écran LED.
Spécifications techniques du
Surface max. de la pièce 28 m²
Puiss. frigorifique max. 9800 BTU/h
Niveau sonore 48-63 dB
Nombre de vitesses 3
Espace max. 85 m³
Évacuation chaleur Via tuyau
Classe énergétique A
Fonction chauffage
Déshumidification 34 l/24h
Réglage électrique
Programmable
Gaz réfrigérant R290
Commande à distance
Type climatiseur Mobile monobloc
Couleur Blanc
Dimensions (hxlxp) 75 x 44.9 x 39.5 cm
Poids 30.0 Kg
Vanden Borre-code 8992894
Que disent nos clients sur DELONGHI PAC N90 ECO SILENT
4,0

4,0 sur 5 | 3 Avis

Stil

2,3 sur 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

4,7 sur 5

Gebruiksgemak

3,7 sur 5

Gemakkelijk te installeren

4,0 sur 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 sur 5

Aucun client francophone ne nous a encore soumis d'avis. Alors en attendant, voici quelques avis laissés par nos clients néerlandophones.

3,0

Stil

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te installeren

Prijs/kwaliteit verhouding

26-06-2014
Het toestel koelt heel goed. Minpunten zijn dat het toch veel lawaai maakt en dat de buis die de warmte naar buiten moet afvoeren vrij kort is. Met ons raam in kiepstand lukt het niet. Het moet open blijven.
5,0

Stil

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te installeren

Prijs/kwaliteit verhouding

Geslaagde missie: PAC N90
Bob De Roost Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 01-09-2013
Na 25 jaar trouwe dienst en het ter ziele gaan van onze vorige DeLonghi koeling (de recente hittegolf kon het apparaat niet meer aan, slapen leek wel in het Masai Mara wildpark, zonder de wilde dieren evenwel.) hebben we de stap gewaagd om een nieuwe, moderne verrijdbare airco aan te schaffen. Er was enige verwarring wat betreft de aansluiting van het toestel (onnodig trouwens...), stekker in stopcontact, warmelucht-afvoer aansluiten en O.K., hoe eenvoudig kan het zijn ? Wat een luxe en vooral, wat een comfort !!! Vanaf nu kan er altijd een Inuit aan onze deur kloppen, die zal zich (enige overdrijving in achtgenomen !) geweldig thuis voelen in ons héérlijke koude slaapkamer. Topproduct en topprestatie !! Zéér tevreden !!
4,0

Stil

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te installeren

Prijs/kwaliteit verhouding

Een heel goede mobiele airco
Filip Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 18-08-2012
Deze unit was iets duurder dan de andere aanwezige merken op het moment van aankoop, maar op advies van de verkoper dat dit merk technisch beter en robuster zou zijn, werd er toch geopteerd voor deze DELONGHI. Prijs/kwaliteit kan ik dus verder niet meer vertellen, te meer ook om dat dit onze eerste aankoop van een airco is. Installeren gaat heel eenvoudig en de meegeleverde handleiding is duidelijk. Zelf opteerden wij om de airco semi-vast aan te sluiten met een doorvoer door de wand, waar eveneens een aansluitstuk voor is meegeleverd. Het rooster voor de buitenzijde en een stuk buis voor de muurdoorvoer is evenwel niet inbegrepen maar dat kan je vinden in doe-het-zelf zaken. Het was wel even zoeken want de benodigde buisdiameter waarop het meegelevere aansluitstuk dient te passen, bleek geen gebruikelijke maat te zijn. TIP: metalen kachelpijp bleek wel in de benodigde maat verkrijgbaar te zijn. Nadat je het toestel op zijn plaats hebt gezet en de luchtafvoer hebt aangesloten, de stekker in het stopcontact steken, op de onknop drukken en de gewenste temperatuur instellen. Veel gebruiksvriendelijker kan haast niet. Enige minpunt is dat volgens de handleiding je niet alleen de ingestelde temperatuur op de digitale display kunt aflezen, maar ook de actuele kamertemperatuur zou moeten afleesbaar zijn, maar dat hebben we niet kunnen uitvissen hoe dit in te stellen. Koelen doet de unit zeer goed. Ik doe veel grafisch werk op de computer en in mijn bureel staan kwasi permanent 3 zware PC's en bijhorende grote schermen aan en die genereren samen een hele boel warmte. Hierdoor kon de temperatuur er soms oplopen tot 30°C en meer, want ik kan er geen raam openzetten of zo. Mijn bureel is 25 m2 / 65 m3 groot en met de hulp van deze airco blijft de temperatuur er nu perfect op 22°C, zelfs met de huidige buitentemperaturen van meer dan 30°C. Voor gebruik in een slaapkamer zou ik dit toestel echter zeker niet aanbevelen want als de compressor aanslaat maakt dit toch redelijk veel lawaai, vergelijkbaar met een krachtige ventilator in hoogste snelheid.
Ecrire un avis sur le DELONGHI PAC N90 ECO SILENT

Donnez votre avis et tentez de remporter un bon d’achat de 50 €