Hoe een croque-monsieur / wafelijzer gebruiken?

U wilt het maximum uit uw nieuwe aankoop halen? In onze rubriek "Hoe gebruiken" vindt u heel wat praktische tips en slimme trucs om u het leven gemakkelijker te maken!

Eerste gebruik

Wanneer u voor de eerste keer gaat bakken, smeert u de platen in met wat olie. Daarna neemt u ze af met een droge doek. Zo zullen de eerste wafels niet kleven. Voor croque-monsieurs nooit kaas op de bovenkant doen, de kaas kan aan de bakplaat kleven. Bij het eerste opwarmen kan een lichte geur of rook ontstaan.

Bakplaten kiezen

Leg de juiste set bakplaten in het apparaat, afhankelijk van wat u wilt maken (wafels, croque-monsieurs of gegrild vlees) .

Verwarmen

Omwille van de veiligheid brandt het rode controlelampje zodra u de stekker van het wafelijzer in het stopcontact steekt. Het lampje gaat uit wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Instellen

Als u beschikt over een apparaat met een instelknop voor de temperatuur, draait u deze knop op de gewenste stand. Om wafels te bakken, kiest u bij voorkeur stand 3-5, voor croque-monsieurs is stand 2-4 meest geschikt en om te grillen kiest u een stand volgens uw smaak (van rood tot goed doorbakken).

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters