Hoe een croque-monsieur / wafelijzer gebruiken?

Je wilt het maximum uit je nieuwe aankoop halen? In onze rubriek "Hoe gebruiken" vind je heel wat praktische tips en slimme trucs om je het leven gemakkelijker te maken!
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg
gaufrier_imgs_01.jpg

Eerste gebruik

Wanneer je voor de eerste keer gaat bakken, smeer je de platen in met wat olie. Daarna neem je ze af met een droge doek. Zo zullen de eerste wafels niet kleven. Voor croque-monsieurs nooit kaas op de bovenkant doen, de kaas kan aan de bakplaat kleven. Bij het eerste opwarmen kan een lichte geur of rook ontstaan.

gaufrier_imgs_02.jpg

Bakplaten kiezen

Leg de juiste set bakplaten in het apparaat, afhankelijk van wat je wilt maken (wafels, croque-monsieurs of gegrild vlees) .

gaufrier_imgs_03.jpg

Verwarmen

Omwille van de veiligheid brandt het rode controlelampje zodra je de stekker van het wafelijzer in het stopcontact steekt. Het lampje gaat uit wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

gaufrier_imgs_04.jpg

Instellen

Als je beschikt over een apparaat met een instelknop voor de temperatuur, draai je deze knop op de gewenste stand. Om wafels te bakken, kies je bij voorkeur stand 3-5, voor croque-monsieurs is stand 2-4 meest geschikt en om te grillen kiest je een stand volgens je smaak (van rood tot goed doorbakken).

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters