Vanden Borre maakt het je makkelijk

Je wil volop genieten van je nieuwe toestel, toch? Laat je stap voor stap begeleiden. Onze pagina's 'Goed installeren', 'Goed gebruiken' en 'Goed onderhouden' staan boordevol tips & tricks om je leven te vergemakkelijken! Da's toch altijd mooi meegenomen, hè? ;-)

TV & Audio
Speakers of een versterker installeren, een Smart TV met je wifi verbinden, multimedia-apps instellen, een dvd-speler of -schrijver parametreren... Niet altijd even simpel, toch? Wij geven je een duwtje in de goede richting door je te helpen bij de installatie van je tv en alle accessoires.
Informatica
Hulp nodig om je IT-toestellen te installeren? Wil je enkele tips om ze perfect te kunnen gebruiken? Of wil je enkele onderhoudstips? Deze kant op!
Telefonie & Foto
Heb je een nieuwe smartphone gekocht en weet je niet waar te beginnen? Surf op onze installatiepagina om je toestel goed te installeren dankzij de tips van onze specialisten.
Wasmachine & Droger
Om optimaal te werken, moet een wasmachine of droogkast goed geïnstalleerd zijn. Wil je je toestel goed gebruiken? Ontdek ons advies om zo weinig mogelijk te verbruiken en je toestel langer te laten meegaan!
Vaatwasser
Om je vaatwasser in de beste omstandigheden zijn werk te laten doen, zijn enkele voorzorgsmaatregelen van uiterst belang! Bekijk onze verschillende tipspagina’s om je vaatwasser goed te installeren, te gebruiken en te onderhouden.
Koelkast
Juist een nieuwe koelkast gekocht? Om perfect te werken, is een goede installatie noodzakelijk. Wil je enkele tips om hem goed te gebruiken? Bekijk ons adviespagina’s.
Diepvriezer
Kastdiepvriezer, inbouwdiepvriezer of diepvrieskoffer: om je toestel correct te gebruiken, moet je met verschillende zaken rekening houden. Wij leggen je uit hoe je je diepvriezer het best gebruikt en tegelijk weinig verbruikt.
tip_list_cooking.jpg
Keuken: kleine apparaten
Wil je volop genieten van je kookapparatuur? Ontdek onze tips & tricks! Bekijk onze tipspagina's 'Goed gebruiken' en 'Goed onderhouden'. Wij staan altijd voor je klaar! :-)
Huishouden & Woning
Lichaamsverzorging
Ben je bezweken voor een toestel om je uiterlijk te verzorgen? Lees hier enkele praktische tips om je toestel goed te gebruiken en er volop van te genieten.
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters