Acer Swift 3: Geef je productiviteit een boost

Zin om te werken en te ontspannen, wanneer je maar wil en waar je ook bent? Dat kan makkelijk met de Acer Swift 3-laptop. Ontdek al z’n troeven hieronder!

Krachtige prestaties

Met de Acer Swift 3 ervaar je de 11e generatie Intel® Core™ i5 processor die is geoptimaliseerd voor multitasking en productiviteit. Geniet van een geweldige reactietijd, een lange batterijduur, snel opladen en directe activatie. Z’n Intel® Iris® Xe Graphics zorgt voor grafische topprestaties. Bovendien ben je altijd veilig en snel aangemeld dankzij zijn digitale vingerafdruksensor!

De ideale laptop voor onderweg

De ideale laptop voor onderweg

Oppakken en gaan met de Acer Swift 3-laptop, want hij is ontworpen voor draagbaarheid. Met een licht gewicht van 1,2 kg, een slank design van 15,95 mm, een autonomie tot 18 uur en een batterij die razendsnel oplaadt is dit de perfecte laptop voor onderweg.

Geschikt voor al je taken

Het 14 inch-display met IPS-technologie van deze Acer Swift 3 is perfect voor al je taken. Met zijn full hd-resolutie werk je al je taken vlotjes af. Geniet van een brede kijkhoek tot 170 graden en een kwikvrij en milieuvriendelijk ontwerp.

Blijf overal verbonden

Blijf overal verbonden

De Acer Swift 3-laptop met Intel® Wireless Wi-Fi 6 AX201 is perfect om snel bestanden mee te delen. Handige poorten zoals USB Type-C ThunderboltTM 4-poort en HDMI bieden connectiviteitsopties voor alle gelegenheden.

Ben je op zoek naar een krachtige, maar dunne laptop voor onderweg?

Ontdek het Acer Swift 3-gamma in je favoriete Vanden Borre-winkel.*Apparaat wordt geleverd met Windows 10 en een gratis upgrade naar Windows 11 of wordt geleverd met Windows 11 voorgeïnstalleerd. Tijdstip van de upgrade verschilt mogelijk per apparaat. Beschikbaarheid en functies van app verschillen per regio. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist (zie https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-11-specifications).
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters