AEG AutoDose: kleding langer mooi met AutoDose

Precieze dosering van wasmiddel en wasverzachter. Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel met AutoDose. Door de intelligente AutoDose-technologie worden precies de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurten. Ontdek de wasmachine met AutoDose.

1 keer vullen en tot 20 keer wassen*

De slimme AutoDose-functie voorziet de wasmachine automatisch van de juist afgemeten hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, op het juiste moment.

De machine weegt uw kleding in de trommel en bepaalt de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor wel 20 wasbeurten! Door het denkwerk over de juiste dosering weg te nemen wordt uw waservaring nog fijner en gemakkelijker gemaakt. AutoDose is niet alleen praktisch en moeiteloos, maar zorgt ook voor een betere verzorging van uw kleding.

* gebaseerd op een gemiddelde hoeveelheid wasgoed (referentie JRC109033 EUR 28809 NL)

Automatische ťn manuele dosering

De automatische dosering werkt met alle vloeibare wasmiddelen en wasverzachters. Die giet je in de 2 AutoDose-compartimenten. Daarnaast hebben de wasmiddellades van AutoDose-toestellen 2 manuele vakken die je nog meer flexibiliteit geven.

Het blijft dus mogelijk om af en toe je dosis wasmiddel handmatig in te stellen. Dan kies je gewoon voor de manuele vakken. Bovendien kun je in die vakken ook waspoeder gebruiken, net als andere producten. Denk bijvoorbeeld aan impregneermiddel om stoffen waterdicht te maken of te houden.

Volledige flexibiliteit van de 4 compartimenten

Via de robuuste wasmiddellade schakelt u eenvoudig tussen automatische en handmatige wasmiddeldosering. De vier grote compartimenten zijn gebruikersvriendelijk en maken bijvullen en reinigen een fluitje van een cent.

De compartimenten zijn als volgt ingedeeld (zie afbeelding):
1. Compartiment voor het vloeibare (kleur)wasmiddel.
2. Compartiment voor de vloeibare wasverzachter / wasmiddel*
3. Compartiment voor waspoeder of specifieke wasmiddelen (bijvoorbeeld impregneermiddel voor waterdichte materialen).

Het AutoDose systeem van AEG is voor elk vloeibaar wasmiddel geschikt, dus gebruik gewoon uw favoriete, vertrouwde wasmiddel en wasverzachter in de AutoDose compartimenten.

*Extra configuraties voor het gebruik van een specifiek wasmiddel voor het instellen van het 2e compartiment worden beschreven in de My AEG Care-app.

My AEG care app

Ontdek de optimale wasverzorging op maat door uw wasmachine te verbinden met de My AEG Care-app. De My AEG Care-app is ontworpen voor volledige assistentie bij het wassen.

Pas de AutoDose-instellingen naadloos aan aan uw wasgewoonten en ontvang meldingen om bij te vullen als het wasmiddel bijna op is. Met deze handige app bedient u uw toestel vanop afstand. Of u nu thuis of onderweg bent.

Op zoek naar een wasmachine die zelf weet hoeveel wasmiddel en wasverzachter er nodig is?

Ontdek de AEG AutoDose-toestellen in de winkel of op vandenborre.be.

* Gebaseerd op een gemiddelde hoeveelheid wasgoed (referentie: JRC109033 EUR 28809 NL).

4,7
€ 999,00
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters