AEG FiberPro met 3DScan: wasdroger met AEGís beste droogtechnologie

De AEG FiberPro met 3DScan-technologie is een wasdroger uit de 9000-serie van AEG. Dankzij deze technologie was en droog je nu al je stoffen zonder zorgen: van wol en katoen tot outdoorkleding en donsjassen. Ontdek hieronder hoe deze wasdroger van AEG dat klaarspeelt.

Droog synthetische stoffen, katoen, wol en zijde

Dankzij het Mix XL-programma hoef je niet meer te sorteren tussen het wassen en drogen. Het programma past de luchtstroom en warmteverdeling aan op basis van de materialen in je trommel: katoen, synthetisch of een mix van beide.

Ook wol en zijde krijgen de juiste behandeling dankzij AbsoluteCare. Dit systeem bepaalt de temperatuur en de bewegingen van de droogtrommel. Wol wordt tegen de trommel aangedrukt, zodat het plat kan drogen. Bij zijden bloesjes draait de trommel langzamer en keert de draairichting telkens om, om de fijne vezels op te liften. Resultaat: je kleding behoudt zijn vorm en zachtheid, met minder kreuken.

Elke vezel droog dankzij de 3DScan-technologie

Heb je al eens dikkere kledij of een donsdeken in de droogkast gestopt? Dan weet je wat er meestal gebeurt: je wasgoed komt niet helemaal droog uit het toestel. Dat komt omdat een traditioneel toestel alleen detecteert of de buitenkant van de lading droog is.

De 3DScan-technologie van AEG bestaat uit sensoren die vocht detecteren tot 5 centimeter diep in dekens of gelaagde kledij. Pas als elke vezel droog is, zit de job van de AEG FiberPro-wasdroger erop. En daardoor hoef je bijvoorbeeld een donsjas daarna niet meer aan de lucht te drogen.

Dat is niet alleen gemakkelijk voor jou, het is ook beter voor je jas. Want dons die aan de lucht droogt, klontert samen en verliest volume. De thermische isolatie ligt tot 30% hoger als je dons droogt met 3DScan-technologie.

Heel energiezuinig dankzij warmtepomp

Warmtepompdroogkasten zijn de meest energiezuinige droogkasten, want ze werken zonder verwarmingselement. Dat is ook het geval bij de AEG FiberPro

Omdat de temperaturen in een warmtepompdroogkast lager blijven, ziet je kleding er langer als nieuw uit. Daartegenover staan een iets langere droogtijd en een hogere aankoopprijs (die je vervolgens meer dan terugverdient dankzij je energiebesparing).

Ben je op zoek naar een wasdroger van AEG die je stoffen tot de diepste vezels wast en droogt? Bekijk de AEG FiberPro in de winkel of op vandenborre.be.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters