Bosch Unlimited†

Eindeloos snoerloos stofzuigenDe Bosch Unlimited heeft zijn naam niet gestolen: dankzij zijn verwisselbare batterijen blijf je zonder onderbreking snoerloos stofzuigen. Zo maak je zelfs een heel paleis in één schoonmaaksessie volledig stofvrij.


Oneindige werktijd


Wat maakt de Bosch Unlimited zo ‘unlimited’? Dat is de combinatie van zijn 2 verwisselbare batterijen én de snellader. De ene batterij laat je een uur lang snoerloos stofzuigen, terwijl de andere in minder dan een uur oplaadt. Daarna wissel je de batterijen en je kunt weer verder. Handig als je in een groot huis woont. Of als je heel zorgvuldig stofzuigt.

Bovendien verdubbelt de extra batterij de werktijd van de intensieve functies. Dit doe je met één volle batterij:

  • 60 minuten stofzuigen op de normale stand zonder elektrische accessoires
  •  
  • 45 minuten stofzuigen op de normale stand met gemotoriseerde borstel
  •  
  • 7 minuten stofzuigen op de turbostand met gemotoriseerde borstel


Zwierig gebruiksgemak


De belangrijkste borstel is de draaiborstel ‘AllFloor HighPower’. Dat is een krachtige, gemotoriseerde borstel voor alle vloeren. Een tweede meegeleverde borstel is geschikt voor meubels en stoffen bekleding, terwijl je met het lange kierenmondstuk tot in alle hoekjes raakt.

Daarbovenop gebruik je de Bosch Unlimited als kruimeldief. Zo is zijn multifunctionaliteit compleet. In huis maak je schoon op alle niveaus: van de vloer of het tapijt tot de tafel en zelfs het plafond. In de auto verlos je het hele interieur van stof, dierenhaar en modder.


Uitblinker in hygiŽne


Bosch dacht aan hygiëne bij zowat elk onderdeel van deze snoerloze stofzuiger. Dat begint bij het EasyClean System van de draaiborstel: het is kinderspel om die los te maken en te reinigen. Hetzelfde geldt voor de stofcontainer van 0,4 liter. Zo verwijder je het verzamelde stof zonder dat je huis opnieuw vuil wordt.

De filter is dan weer uitgerust met een Pure Air-membraan en een hygiënefilter zodat het toestel alleen zuivere lucht weer uitblaast. Wat een verschil met die oude stofzuigers die een deeltje van het stof meteen weer de kamer in bliezen. De filter is trouwens zelfreinigend: haal hem uit je toestel, draai aan de knop bovenaan en plots is hij weer schoon!

Nuttige links

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters