Candy stelt de hybride droogkast A++ voor

De Candy hybride A++-droogkast combineert een warmtepomp en een condensator. Je hebt de keuze uit de programma’s 'katoen' en 'delicaat' om de droogcyclus met 35% te verkorten. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook heel wat energie.

De Candy hybride droogkast, uitgerust met warmtepomp en condensator, biedt een innovatieve technologie die de droogtijd verkort tot 1.30 u in vergelijking met een klassieke droogkast met warmtepomp. Gedaan met die oneindige wasdagen! Met deze moderne, geconnecteerde machine verkort je de programmaduur met 30%. Comfort, efficiëntie en energiebesparing gegarandeerd…


De Candy hybride droogkast: een kwalitatief gedroogde was in geen tijd

Wil je tijd winnen? De Candy hybride droogkast kan een volledige lading drogen in minder dan 2 uur tijd. Zijn systeem combineert 2 technologieën – warmtepomp en condensatie – om de duur van de droogbeurten te beperken met 35% in vergelijking met een klassieke droogkast met warmtepomp. Ze is efficiënt voor kleine en grote ladingen, zelfs op lage temperatuur. Al je stoffen worden perfect gedroogd op 45°C (in warmtepompmodus) of op 55°C (in hybridemodus), tegenover 75°C voor een standaardmodel met condensatie. Verzorg je favoriete kleding en vermijd elk risico van verbranding. De zeer flexibele machine biedt je 15 programma’s: van zeer delicate stoffen tot snelle droogcycli van 30 minuten. En dit alles met een geïntegreerde antikreukfunctie.

Met haar XL-capaciteit droogt de Candy hybride droogkast maar liefst 9 kg was. De gegalvaniseerde trommel – die de vorming van roest vertraagt – heeft een volume van 115 liter. En gezien dit toestel veel minder energie verbruikt dan een klassiek model, kan het samen met je andere huishoudtoestellen draaien. Deze hybride droogkast recupereert de gemaakte energie en neemt ze opnieuw op in het systeem. Door deze recycling win je tijd en geld en verkrijg je een maximale efficiëntie.

Een slimme droogkast

De Candy hybride droogkast kan worden bediend vanop je smartphone. Download de app SimplyFi en controleer makkelijk de staat van de filters en de algemene netheid van je machine. De software geeft je statistieken, zoals het aantal gedraaide cycli, de totale droogtijd, etc. Een verklikkerlichtje brandt wanneer het reservoir vol is, om onaangename verrassingen te vermijden. Haar zeer gebruiksvriendelijk lcd-scherm geeft ook de resttijd aan voor het einde van de droogcyclus.

We zeiden toch al dat die eindeloze wasdagen verleden tijd waren… Je hoeft enkel nog je kleren uit de droogkast te halen en ze zorgvuldig op te plooien. Ze kunnen zo de kleerkast in.

Deze hybride droogkast is bovendien niet enkel slim maar ook ecologisch. Ze is uitgerust met een KG-detector die het energieverbruik aanpast aan de lading was. Bovendien zorgt het Easy Case-systeem ervoor dat het condenswater wordt opgevangen in het reservoir in de deur, zodat je het opnieuw kan gebruiken. En ook rugpijnbehoort tot het verleden!. Candy heeft aan je comfort gedacht door de wastrommel van de hybride droogkast 4 cm hoger te plaatsen. Dit moderne toestel met een hedendaags en ergonomisch design past overal in huis.

Kom deze nieuwe Candy hybride droogkast ontdekken in onze Vanden Borre-winkels of op www.vandeborre.be.

product

Candy GVSHY 9A 2TCE

  • Geld- en tijdbesparingen
  • 15 programma’s
  • XL-capaciteit

Nuttige links

  1. Ontdek al onze Candy-droogkasten