Haier, een van de beste merken voor inbouwtoestellen

Elegant, minimalistisch en verbonden: met die troeven maken de huishoudtoestellen van Haier het verschil. Met smaak en passie combineert het merk donker glas en aluminium in uitmuntende toestellen. Geen wonder dat Haier al meer dan 13 jaar bij de top van de keukenapparatuurmerken hoort.

GeÔntegreerde oplossingen voor elke woning

GeÔntegreerde oplossingen voor elke woning

In moderne woningen is alles met elkaar verbonden, en dat geldt zeker ook in de keuken. Met de app hOn kan je bijvoorbeeld je oven op afstand aanzetten. Het programma, de gaartijd en de temperatuur stel je gewoon in via je smartphone. Inspiratie nodig tijdens het boodschappen doen? In de app vind je een gevarieerde waaier aan recepten op maat van jouw oven.  
 
Vriest het buiten? Vertrek je op vakantie? Je koelkast regelt de koeltemperatuur zelf op basis van het weer, je geografische locatie en je gewoonten. En de vaatwasser? Die stuur je gewoon een foto vanaf je smartphone. Het apparaat herkent zelf de hoeveelheid vaat en meet precies de juiste dosis vaatwasmiddel af. Ongelooflijk!
 

Innovatie in de oven

Innovatie in de oven

Of je nu een beginner of een ervaren keukenprins(es) bent, met de vooraanstaande technologie van Haier tover je de meest onweerstaanbare gerechten uit je oven. De temperatuur, de gaartijd en het programma kies je snel en eenvoudig met het verlichte scherm op alle ovens van Haier en de slimme, intuïtieve interface I-TURN
 
Met de SOFT+ functie bak je zelf broden, gebakjes en taarten die heerlijk krokant zijn vanbuiten en lekker zacht vanbinnen. Deze slimme functie combineert verschillende ventilatiesnelheden en bakmethodes.

Slimme dampkappen en kookplaten

Slimme dampkappen en kookplaten

Heb je je tijdens het koken wel eens zo ijverig op je ingrediënten geconcentreerd dat je helemaal vergeten was de dampkap aan te zetten? Met een slim exemplaar in je Haier-keuken is dat verleden tijd. 
 
De dampkap gaat automatisch aan wanneer nodig, want het systeem detecteert zelf wat er op je inductiekookplaat gebeurt. Dankzij de Preci Synch-technologie past het vermogen van de dampkap zich aan de stand van de kookplaat aan.

Meer flexibiliteit in de keuken

Meer flexibiliteit in de keuken

Speel je graag met verschillende kookmethodes en gaartijden? De inductiekookplaten van Haier stemmen af op je behoeftes met hun Tech Flex-technologieën. De kookplaten hebben tegenwoordig de Multizone-technologie. Dat betekent dat ze zich aanpassen aan de maat van je potten en pannen, zodat alles gelijkmatig opwarmt en gaart.
 
Wil je je bereiding warm houden? Ook dat kan! Wisselen van kookmethode of temperatuur was nog nooit zo makkelijk, want dat doe je gewoon via de Varycook-technologie door de pot te verschuiven. Je hoeft de bedieningsknoppen dus niet te gebruiken. De zone met laag vermogen is trouwens ideaal voor sauzen en desserts. Smakelijk!

Wil je deze keukensterren van dichtbij leren kennen? Ontdek de topproducten van Haier online of in je favoriete winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters