Deze robotstofzuiger maakt zelf zijn stofreservoir leeg

De robots komen eraan! En dat is een uitstekende zaak als ze je huis schoonmaken. De Roomba i7+ van iRobot gaat zelfs nog een stapje verder: hij maakt zelf zijn stofreservoir leeg in een grote stofzuigerzak. Zo hoef jij wekenlang niet naar je robotstofzuiger om te kijken.

Rubberen borstels voor grondigere schoonmaak

Een robotstofzuiger is pas interessant als hij minstens even goed schoonmaakt als een traditionele stofzuiger, toch? Wel, de iRobot-stofzuigers gaan zelfs voor beter. Zo past de Roomba i7+ de hoogte van zijn borstels aan zodat ze altijd rechtstreeks contact maken met de ondergrond. De ene borstel maakt het vuil los terwijl de andere in de tegenovergestelde richting beweegt om alles op te vegen.

De Multi-Surface Rubber Brushes maken grondiger schoon dan borstelharen, want daarmee blijft er soms nog wat vuil aan de vloer pakken. De rubberen borstels zijn trouwens geschikt voor harde vloeren én voor tapijt. En dankzij het lage ontwerp van de Roomba i7+ maakt hij je vloer ook schoon onder je bed, je zetels en je kasten.

Daarbovenop is de Roomba i7+ uitgerust met de technologie Dirt Detect®. Sensoren detecteren de meest vuile plekken, bijvoorbeeld in je inkomhal, om daar extra grondig schoon te maken. En dankzij een High Efficiency-filter ben je verlost van 99% van alle pollen, schimmels, huisstofmijt en katten- en hondenallergenen in huis.

Elke kamer gememoriseerd

Je leert de Roomba i7+ snel de indeling van je huis kennen. Via Imprint™ Smart Mapping onthoudt het toestel tot 10 kamerindelingen. Vanaf dan kan hij automatisch aan de slag wanneer je hem in één van die kamers neerzet. Handig, want sommige ruimtes wil je vaker laten stofzuigen dan andere.

Is je hele woning toe aan een schoonmaakbeurt? Geen probleem, dan werkt de i7+ kamer na kamer af dankzij iAdapt® 3.0 Navigation met vSLAM®. Die gepatenteerde technologie helpt het toestel om efficiënt door het huis te navigeren en om te onthouden waar het al is geweest en waar het nog moet schoonmaken.

Van stofreservoir naar stofzuigerzak

De Roomba i7+ is superslim, je bedient hem via een app en en met een volle batterij gaat hij 75 minuten lang aan de slag in je woning. Waarvoor staat het plusje dan bij de Roomba i7+? Dat wijst erop dat de i7+ zélf zijn stofreservoir kan leegmaken.

Deze knappe technologie heet Clean Base™ Automatic Dirt Disposal. Zodra de robotstofzuiger klaar is, maakt hij zijn reservoir leeg in de Clean Base. Dat is tegelijk je laadstation en je opslagplaats voor stof en vuil. De i7+ laat al zijn stof achter in een grote, afgesloten stofzuigerzak in de Clean Base. Er ontsnapt dus geen enkel stofdeeltje.

Je robotstofzuiger kan zijn lading tot 30 keer leegmaken in die stofzuigerzak. Dat betekent dat je tot 30 stofzuigbeurten niet hoeft om te zien naar je robotstofzuiger. Raakt de stofzuigerzak eindelijk vol? Dan krijg je een melding via de iRobot HOME App. Op dat moment vervang je de zak gewoon door een nieuwe. Dat is vanaf nu je enige resterende taakje!

We hebben hem voor jou getest!

In theorie lijkt de iRobot Roomba i7+ rooskleurig maar wat zijn de resultaten in de praktijk? Onze blogster Julie heeft de kans gehad om deze robotstofzuiger tijdens 2 weken te testen.

Lees haar verslag

Op zoek naar een robotstofzuiger die je zo veel mogelijk tijd bespaart?
Ontdek de Roomba i7+ ook in de winkel.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters