Moulinex Cookeo Touch: een revolutie in je keuken

Weinig tijd om achter de kookpotten te staan? En toch wil je je gezin gezonde maaltijden voorschotelen? De Moulinex Cookeo Touch YY4632FB biedt de ideale oplossing. Kook vanaf nu eenvoudig, snel en gevarieerd dankzij de vele recepten in de app!

Bespaar tijd in de keuken

Bespaar tijd in de keuken

Deze Moulinex Cookeo YY4632FB is de snelste en meest complete Cookeo tot nu toe! Maak honderden gerechten klaar in minder dan 10 minuten. Deze multicooker staat je elke dag bij in de keuken, want hij beheert het kookproces helemaal zelf volgens het recept dat jij hebt gekozen. En indien nodig houdt hij je gerechten nog een hele tijd warm.

Kies je gerecht via het touchscreen

Kies je gerecht via het touchscreen

Dankzij het aanraakscherm van de Cookeo Touch YY4632FB kook je op een gloednieuwe manier. Laat je inspireren door de eindeloze stroom aan recepten en krijg stap-voor-stap begeleiding via foto's en video's. Geniet zo telkens van perfecte resultaten, ook al ben je geen topchef.

Extra troef: na het koken plaats je de kom van 6 liter gewoon in de vaatwasser!

Recept voor 2, 4 of 6 personen?

Recept voor 2, 4 of 6 personen?

Een aperitiefhapje, een hoofdgerecht of een dessert? Een gerecht dat klaar is in 5, 10 of 15 minuten? Geen probleem voor de Moulinex Cookeo Touch YY4632FB. Hij vindt makkelijk het perfecte recept volgens de ingrediënten die jij wenst te gebruiken. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan prei vandaag, dan zie je alle mogelijke recepten met prei waaruit je kan kiezen.

Handige app

Handige app

Met de Cookeo-app hou je het bereidingsproces vanop afstand in de gaten, waar je ook bent, in een andere kamer of ver van je keuken. Is je gerecht klaar? Dan ontvang je een melding. Overdag kan je op je smartphone recepten uitstippelen zodat je 's avonds meteen aan de slag kan met je Moulinex Cookeo Touch.

Personaliseer je Cookeo

Personaliseer je Cookeo

De Cookeo Touch is voorzien van 250 voorgeprogrammeerde recepten. Via de wifiverbinding wordt je multicooker automatisch bijgewerkt zodat nieuwe recepten van Moulinex of uit de kookgemeenschap meteen beschikbaar zijn.
Zin om zelf een lekker receptje te delen met de kookgemeenschap? Dat kan ook via de Cookeo-app!

Gratis Cookeo Extra Crips-deksel

Kan je zo’n handig keukenhulpje wel gebruiken? Goed nieuws: bij aankoop van een Moulinex Cookeo Touch, krijg je tijdelijk een Cookeo Extra Crisp-deksel cadeau. Met dit veelzijdige accessoire kan je gezonde recepten bereiden en elke maaltijd voorzien van een krokant laagje.

De actie is geldig tot en met 31/05/2022. Meer info? Klik hier!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters