Stofzuiger Samsung Jet 75 Turbo: Ready. Jet. Go!

Stofzuigen was nog nooit zo makkelijk als met de draadloze steelstofzuiger Samsung Jetô 75 Turbo. Heeft de kat een plant omver gelopen? Hebben de kinderen gemorst? Liggen er kruimels op het tapijt? Maak dan kennis met de extreme zuigkracht en het gebruiksgemak van je nieuwe kostbare bondgenoot. Ready. Jet. Go!

Uiterst krachtig op elke ondergrond

Uiterst krachtig op elke ondergrond

Je hebt amper vijf seconden je rug gedraaid of de kinderen hebben er al van geprofiteerd om hun schoenen vol zand van het speelplein om te kieperen op de grond... Herkenbaar? Gelukkig is er de Samsung Jetô 75 Turbo! De digital Inverter Motor verwijdert zelfs de kleinste stofdeeltjes met een zuigkracht tot 200W. Hij krijgt daarbij de hulp van een speciaal systeem, Multi Cyclone, dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Stapelt het stof zich op onder tapijten en meubels? De draadloze steelstofzuiger Jet™ heeft handige accessoires waarmee je elk hoekje van je huis kunt aanpakken. Resultaat gegarandeerd op elke ondergrond!

Tot 60 minuten autonomie

Tot 60 minuten autonomie

Heeft je geliefde viervoeter weer lelijk huisgehouden? Geen probleem! De Samsung Jetô 75 Turbo is heel makkelijk in het gebruik en heeft een batterij die tot 60 minuten constante zuigkracht levert. Een betere vervanger voor je oude stofzuiger kan je je niet wensen. De batterij is bovendien verwisselbaar. Je kan dus tot 120 minuten na elkaar stofzuigen dankzij de extra batterij. Makkelijk!

Clean Stationô : ultraschoon en snel

Clean Stationô : ultraschoon en snel

Klaar met stofzuigen? Geen kruimel of stofje meer te vinden op de vloer? Dan kan je het stofreservoir van je stofzuiger Samsung Jetô 75 Turbo leegmaken. Bang dat het stof daarbij overal naartoe zal dwarrelen? Dat hoeft niet, want het stof verdwijnt automatisch in het Clean Station™. Zo beëindig je je schoonmaakbeurt in schoonheid en zonder een seconde tijd te verliezen.

Stof en allergenen erin, schone lucht eruit.

Stof en allergenen erin, schone lucht eruit.

De steelstofzuiger Samsung Jetô 75 Turbo laat je vrijer ademen en vermindert het risico van allergische reacties. Het vijflaagse filtratiesysteem zorgt ervoor dat de afgevoerde lucht voor 99,999% stofvrij is. Bovendien is de uitgang zo geplaatst dat de lucht niet in je gezicht blaast. Alle onderdelen en alle filters zijn wasbaar en kunnen dus makkelijk schoon worden gehouden.

Zin om nader kennis te maken met de stofzuiger Jet 75 Turbo de Samsung en makkelijk, snel en efficiënt te kunnen stofzuigen? Bestel dan dit staaltje van technologie en een half uurtje later al kan je langkomen in de winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters