Haier Silence HW80-wasmachine:
stille wasbeurten aan een zachte prijs

De Haier Silence HW80-wasmachine is een echte blikvanger door haar originele design. En ze is niet alleen aangenaam om naar te kijken, maar ook om naar te luisteren. Want ze produceert hoogstens 73 dB in de zwierfase.

Goed nieuws: je koopt deze wasmachine nu aan een voordelige soldenprijs!

Koolborstelloze motor

Het belangrijkste onderdeel van deze Haier Silence-wasmachine is haar Direct Motion Motor. Dat is een koolborstelloze motor die rechtstreeks op de trommel is aangesloten. Zo ontstaat er minder wrijving, wat op zijn beurt zorgt voor een lager geluidsniveau, een energiezuiniger gebruik en een langere levensduur.

Die lange levensduur wordt trouwens ook verzekerd door de garantie op je Direct Motion Motor: je krijgt maar liefst 20 jaar garantie op dit cruciale onderdeel.

Energiezuinige wasmachine

De Autoweight-functie past je elektriciteits- en waterverbruik automatisch aan het gewicht van je lading aan. Je wast dus altijd zuinig, ook als je een trommel van 8 kg maar voor 6 kg vult.


De Haier HW80-B16636 kreeg een uitstekende energiewaardering. De wasmachine verbruikt dan ook niet meer dan 120 kWh per jaar.

Donkere deur, helder scherm

De zwarte deur van deze stille wasmachine is een originele eyecatcher die in elk interieur past. Het grote led-display met roestvrije knoppen maakt dan weer een plezier van de bediening. Via een grote draaiknop kies je snel voor één van de 16 programma’s. En wil je je stille wasmachine helemaal meer niet horen? Dan laat je haar via startuitstel draaien wanneer jij de deur uit bent.

Bye bye bacteriŽn

Je Haier Silence-wasmachine blijft altijd proper. Hoe? Dankzij het exclusive Haier-materiaal dat de meest gevoelige gebieden van je wasmachine beschermt. De antibateriële-technologie (ABT) beschermt tegen schimmel en bacteriën die zich vormen in kwetsbare gebieden, zoals in de wasmiddellade en afdichting van de deur voor een meer hygiënische wascyclus.

Geniet van de solden

Op zoek naar een stille wasmachine met een duurzame motor en professionele resultaten? Dan is de Haier Silence HW80-B16636 perfect voor jou. Koop ze nu aan een voordelige soldenprijs!

Is de Haier Silence HW80-B16636 wasmachine echt iets voor jou? Kom ze ontdekken in je Vanden Borre-winkel.

4,7
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters