Laptop HP

HP†Pavilion Plus: een technologisch en duurzaam hoogstandje

De HP Pavilion Plus 14-eh1009nb laptop, die speciaal ontworpen is voor veeleisende professionals en liefhebbers van technologie, combineert uitzonderlijke prestaties met een hart voor het milieu. Ontdek de ongeëvenaarde rekenkracht en de verbluffende beeldkwaliteit van deze topper, verpakt in een elegant en milieuvriendelijk ontwerp.

Dames hoofdtelefoon laptop

Geknipt voor buitengewone prestaties

De HP Pavilion Plus loopt niet zomaar in de pas: deze krachtpatser bepaalt zélf het tempo. Deze laptop is uitgerust met de nieuwste Intel® Core™-processor van de 13e generatie en kan moeiteloos de meest veeleisende taken aan. Zo gaat multitasken soepeler dan ooit.
Het audiosysteem van B&O bezorgt je een superieure geluidservaring en met de HD-camera van 5 MP leg je moeiteloos haarscherpe beelden vast. De CC-dimtechnologie garandeert een comfortabel en flikkervrij beeld, terwijl het OLED-scherm voor een intense kleurbeleving zorgt.

 

HP Pavilion Plus laptop 14

Gemaakt met recyclagemateriaal

Het ontwerp van de HP Pavilion Plus is een toonbeeld van duurzaamheid. Met een behuizing van gerecycled aluminium en gerecupereerd oceaanplastic toont HP aan dat spitstechnologie ook milieuvriendelijk kan zijn.

Dames laptop

Entertainment uit elke hoek

Laat je betoveren door een ongeëvenaarde visuele ervaring op een scherm met levendige kleuren in een optimaal 16:10-formaat. Windows 11 zorgt op zijn beurt voor een intuïtieve gebruikersinterface en nieuwe manieren om je digitale wereld te verkennen.

Dame bike

Lief voor de ogen

De HP Pavilion Plus houdt ook je ogen in topconditie. Het scherm met Eyesafe®-certificaat straalt minder schadelijk blauw licht uit, zonder dat de kleuren aan helderheid inboeten. Content creators kunnen bovendien rekenen op een natuurgetrouwe en precieze kleurweergave dankzij het 100% sRGB-scherm.

Kortom, de HP†Pavilion Plus 14-eh1009nb is veel meer dan een laptop. Dit is de ultieme bondgenoot voor werk en ontspanning, ontworpen met het oog op uitmuntendheid en duurzaamheid.

 

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters