IFA 2019: onze reporters vertellen je alles!

Zoals elk jaar, rond deze tijd, bruist het in Berlijn. En terecht! De Duitse hoofdstad organiseert er gedurende zes dagen IFA, de belangrijkste beurs met de laatste technologische innovaties. En daar wilde Vanden Borre natuurlijk bij zijn! Daarom stuurden we er onze twee trouwe verslaggevers Ben en Fabien naartoe. Benieuwd naar wat de hightech in de toekomst voor ons in petto heeft? Begin het bezoek nu!

Tv-stand

Twee grote trends zijn het vermelden waard: de steeds grotere televisies en de nog gedetailleerdere beelden. Onze twee reporters trokken naar de stand van Sony, LG, Samsung en Philips om te ontdekken wat zij te bieden hebben. En geloof het, de nieuwigheden zijn geweldig!

Ik ben benieuwd

Smartphones en smartwatches-stand

Op IFA mogen de smartphones en smartwatches natuurlijk niet ontbreken. Onze verslaggevers maken kennis met een smartwatch op zonne-energie en met een smartphone met full hd oled-scherm, dat beelden van bioscoopkwaliteit oplevert.

Ik ben benieuwd

IT-stand

In de IT-afdeling op IFA staan alle technologische innovaties in de kijker. Een laptop met 2 schermen, een nieuwe ultrasnelle wifinorm, een pc in een bijzondere uitvoering, ... onze reporters brengen verslag uit!

Ik ben benieuwd

Home-stand

Koffietoestellen met een intelligent capsulesysteem, een steelstofzuiger met een uitzonderlijke autonomie, hoe je van gewone lampen slimme lampen maakt,... : de home-afdeling toont enkele verrassende nieuwigheden!

Ik ben benieuwd
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters