Krups Intuition Experience +:

een unieke en totale koffiebeleving

Wil jij thuis een perfecte espresso, een cappuccino met schuimlaag of een ijskoude frappé bereiden? Met de Krups Intuition†Experience + heb je altijd koffie van baristakwaliteit binnen handbereik.

Puur koffiegenot

Puur koffiegenot

De Krups Intuition Experience + biedt je meer dan 21 verschillende koffiezetmethoden en 6 nieuwe warme en koude koffies. Frappé, nitro koffie, gekoelde koffie, Italiaanse cappuccino, filterkoffie, koffiekan-functie, ... Er is voor elk wat wils!

Superstille espressomachine

Superstille espressomachine

Ben je op zoek naar een stille espressomachine? Dan is de Intuition Experience + echt iets voor jou. Het is namelijk de stilste bean-to-cup koffiemachine van Krups. Ze werd ontworpen om thuis te genieten van heerlijke kopjes koffie, in alle rust en stilte.

IntuÔtief aanraakscherm

IntuÔtief aanraakscherm

Deze Krups Intuition Experience +-espressomachine gebruiken is heel makkelijk. Haar zeer intuïtieve touchscreen werkt net als een smartphone. Selecteer de gewenste koffie en de rest gaat vanzelf !

Roestvrijstalen ontwerp en slimme verlichting

Roestvrijstalen ontwerp en slimme verlichting

Dankzij haar knappe vorm en uitvoering in premium roestvrij staal is deze Krups Intuition Experience + heel stijlvol. Bovendien past ze in elk interieur, want ze heeft een fijne, geborstelde afwerking vanaf het opvangbakje tot aan het koffiebonenreservoir.

Het exclusieve verlichtingssysteem van de Intuition Experience + maakt het mogelijk om stapsgewijs en in een mum van tijd een perfect kopje koffie te zetten. Het waterreservoir bijvullen en de koffiemachine onderhouden? Fluitje van een cent.

Maak je eigen profiel aan

Maak je eigen profiel aan

De Krups Intuition Experience + laat je tot om tot 8 verschillende profielen aan te maken. Elk gezinslid kan drankinstellingen opslaan om sneller toegang te krijgen tot zijn of haar favoriete drankjes.

Krups betaalt je tot Ä 200

Past deze prachtige espressomachine perfect in jouw keuken? Goed nieuws: bij aankoop van een deelnemende volautomatische espressomachine van Krups krijg je een cashback tot € 200. Actie geldig tot en met 30/06/2023.


Meer info? Klik hier!

Voor jou getest

Onze blogster Mélissa heeft de Krups Intuition Experience + enkele weken getest. Benieuwd wat zij van deze volautomatische espressomachine vindt?

Het verdict?

 
€ 1.099,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters