Een Krups Intuition Experience + koffiemachine met verschillende koffietypes

Krups Intuition Experience +:

een unieke en totale koffiebeleving

Wil jij thuis een perfecte espresso, een cappuccino met schuimlaag of een ijskoude frappé bereiden? Met de Krups Intuition Experience + heb je altijd koffie van baristakwaliteit binnen handbereik.

Een Krups Intuition Experience + koffiemachine met vijf soorten koffie

Puur koffiegenot

De Krups Intuition Experience + biedt je meer dan 21 verschillende koffiezetmethoden en 6 nieuwe warme en koude koffies. Frappé, nitro koffie, gekoelde koffie, Italiaanse cappuccino, filterkoffie, koffiekan-functie, ... Er is voor elk wat wils!

Een persoon die koffiebonen in de Krups Intuition Experience + koffiemachine doet

Superstille espressomachine

Ben je op zoek naar een stille espressomachine? Dan is de Intuition Experience + echt iets voor jou. Het is namelijk de stilste bean-to-cup koffiemachine van Krups. Ze werd ontworpen om thuis te genieten van heerlijke kopjes koffie, in alle rust en stilte.

Een persoon die het touchscreen van de Krups Intuition Experience + koffiemachine gebruikt

Intuïtief aanraakscherm

Deze Krups Intuition Experience +-espressomachine gebruiken is heel makkelijk. Haar zeer intuïtieve touchscreen werkt net als een smartphone. Selecteer de gewenste koffie en de rest gaat vanzelf !

Een Krups Intuition Experience + koffiemachine

Roestvrijstalen ontwerp en slimme verlichting

Dankzij haar knappe vorm en uitvoering in premium roestvrij staal is deze Krups Intuition Experience + heel stijlvol. Bovendien past ze in elk interieur, want ze heeft een fijne, geborstelde afwerking vanaf het opvangbakje tot aan het koffiebonenreservoir.

Het exclusieve verlichtingssysteem van de Intuition Experience + maakt het mogelijk om stapsgewijs en in een mum van tijd een perfect kopje koffie te zetten. Het waterreservoir bijvullen en de koffiemachine onderhouden? Fluitje van een cent.

Een Krups Intuition Experience + koffiemachine met de profielfunctie

Maak je eigen profiel aan

De Krups Intuition Experience + laat je tot om tot 8 verschillende profielen aan te maken. Elk gezinslid kan drankinstellingen opslaan om sneller toegang te krijgen tot zijn of haar favoriete drankjes.

Een Krups Intuition Experience + koffiemachine

Krups betaalt je tot € 200

Past deze prachtige espressomachine perfect in jouw keuken? Goed nieuws: bij aankoop van een deelnemende Krups espressomachine, krijg je een cashback tot € 200. Actie geldig tot en met 31/01/2024.


Meer info? Klik hier!

Voor jou getest

Onze blogster Mélissa heeft de Krups Intuition Experience + enkele weken getest. Benieuwd wat zij van deze volautomatische espressomachine vindt?

Het verdict?

4,8
€ 1.099,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters