Let us entertain you!

We blijven allemaal zoveel mogelijk in ons kot. Al een hele poos. Je hebt ongetwijfeld al van alles gedaan om de tijd te verdrijven. Heb je al gepoetst en gebingewatcht? Geklust en de tuin gedaan? Slaat de verveling toe en heb je even wat inspiratie nodig? Dan heeft het team van Vanden Borre een stapel verse ideeën voor jou.


Voor wie alleen woont

Verslind die berg boeken

Verlies jezelf in een goed boek en voor je het beseft zijn een paar uur voorbijgevlogen. Zoals iedereen heb je vast nog een stapeltje ongelezen boeken in je kast staan. En mocht je zonder lectuur vallen, dan kan je altijd een e-reader overwegen. Zo krijg je toegang tot meer boeken dan je ooit zal kunnen lezen.

Leer iets nieuws

Heb je altijd al iets nieuws willen leren, maar ontbrak het je aan tijd? Dan is dit hét moment om in actie te schieten. Op internet vind je duizenden filmpjes en tutorials. Leer een nieuwe taal, volg een breicursus, leer een drone besturen. Dus hop, maak je keuze en vlieg erin!

Voor koppels

Pik een concertje mee

Tuurlijk weten we dat je momenteel niet naar concerten kan gaan, maar toch kan je nog steeds liveconcerten bijwonen. Online! Heel wat artiesten streamen tijdens deze blijf-in-je-kot-dagen vanuit hun woonkamer of homestudio. Zoek dus even je favoriete band op en draai die volumeknop helemaal naar rechts!

Organiseer een avondje op het grote doek

Met een beamer kan je alle kanten uit. Organiseer een filmmarathon, bekijk een live-concert op dvd, ga door je digitale fotoarchief en herbeleef een mooie vakantie. Nu nog wat lekkere hapjes en een drankje, en je kan samen onder die fleece kruipen. Gezellig toch?

Bouw cocoonmomenten in

Hele dagen met z'n twee tussen vier muren, dat kan een serieuze beproeving zijn. Bouw daarom cocoonmomenten in. Gsm's aan de kant, vergeet al de rest, even zijn jullie alleen op de wereld. Een lekker badje met een glas bubbels erbij, bijvoorbeeld? Geniet van elkaar. Enjoy!

Voor families

Schep orde in je fotochaos

Bulkt je smartphone of computer uit van de foto's? Misschien is dit wel een gepast moment om dat boeltje op te kuisen. En waarom print je je beste foto's niet? Hang ze aan de muur, stel een fotoalbum samen of maak een leuke selectie voor op je digitale fotokader.

Kies een dagthema

Je kinderen elke dag opnieuw entertainen, hoe doe je dat? Hier is een ideetje: verzin een reeks leuke dagthema's en bedenk er activiteiten bij. Schrijf de dagthema's op papiertjes, gooi ze in een hoed en pluk er elke ochtend één papiertje uit. Voorbeelden nodig? Een griezeldag, een wellnessdag, een reis door de tijd ...

Test jullie muziekkennis

Organiseer een muziekkwis. Start een muziekje en kijk of je huisgenoten de naam van de artiest kennen. Als je het jezelf makkelijk wil maken: zoek op YouTube naar "blind test" en je bent zo vertrokken. En trouwens, een dansje placeren is toegestaan.

Voor wie met vrienden samenwoont

Kies de beste Chef Kot

In je kot blijven en zelf je potje koken? Maak er samen met je huisgenoten een Chef Kot Verkiezing van. Elke avond demonstreert een andere kandidaat zijn strafste keukenkunsten. Geef punten voor het eten, en natuurlijk ook voor sfeer en gezelligheid. En ook al valt er niets te winnen, je beleeft samen wel fijne én smakelijke momenten.

Ga uit de bol tijdens een karaoke-avond

Gooi alle remmen los! Het moet niet altijd te serieus zijn. Kies wat foute platen, zet je karaoketoestel aan en zing de ziel uit je lijf. Geen zangtalent? Naar het schijnt worden virussen zwakker van schrille geluiden ;)

4,8
€ 579,00
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters