Okť Google, zet de tv aan: LG-soundbars met Google Assistant

LG ontwikkelde soundbars die niet alleen een prachtig geluid produceren, maar die jou ook verstaan. Google Assistant zit ingebouwd in de soundbars, waardoor je je televisie met je stem kunt bedienen. Maak kennis met de LG SL9YG en de LG SL10YG beschikbaar in ons gamma.

Dimensionaal geluid op oorhoogte

Het belangrijkste eerst: de geluidskwaliteit van deze soundbars. Die is top, dankzij verschillende technologieën:

  • Dolby Atmos- en DTS:X-ondersteuning dompelen je helemaal onder in je favoriete films en creëren een virtuele 360° geluidservaring.
  • Audio in hoge resolutie (96 kHz voor de SL9YG, 192 kHz voor de SL10YG) met 24-bit diepte verzekert een rijke luisterervaring.
  • Signaalverwerkingstechnologie van Meridian creëert een breed geluidsveld op oorhoogte.

Nieuw: Google Assistant

De LG SL9YG en de LG SL10YG ondersteunen zowel Dolby Atmos als Google Assistant. Google Assistant is een toepassing die je met je stem bedient. Je activeert Google Assistant met de woorden ‘Oké Google’. Daarna stel je een vraag of geef je een commando, bijvoorbeeld ‘Doe de lampen aan.’
Daarnaast is ook Chromecast van Google ingebouwd. Dit laat dan weer toe om draadloos geluid door te sturen naar je soundbar via een compatibele app. Muziek en podcasts van Spotify of Google Play Music speel je zo met één tik op je smartphone af op je soundbar.

Upgrade naar surroundgeluid

Ben je op zoek naar een geluidsinstallatie die surroundgeluid naar je tv-kamer brengt? Voeg dan de achterluidspreker SPK-8 toe aan één van beide soundbars. Dat is een draadloze luidspreker die 2 audiokanalen toevoegt en het vermogen van je systeem verhoogt met 140 watt. Laat die actiescènes nu maar knallen!

Op je tv-meubel of aan de wand

Beide soundbars passen het best bij een televisie van 55 inch of groter. De SL9YG moet het met 4.1.2 kanalen en 500 watt vermogen net afleggen tegen de 5.2.1 kanalen en 570 watt vermogen van de SL10YG. Maar daar staat wel een ander voordeel tegenover …

Alleen de SL9YG werd ook ontworpen voor wandmontage. Je bevestigt de soundbar plat tegen de muur. Vervolgens detecteert het toestel zelf de gewijzigde oriëntatie en past de soundbar het hele geluidsveld daaraan aan. Daarvoor kreeg de SL9YG ondersteuning voor Dolby Atmos met een up-firing luidspreker én ondersteuning voor Dolby Atmos met een down-firing luidspreker.

Ben je op zoek naar een soundbar die de geweldige geluidservaring van Dolby Atmos koppelt aan het gemak van Google Assistant? Bekijk de LG SL9YG en de LG SL10YG in de winkel of op vandenborre.be.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters