Een nieuw Nespresso-toestel voor een heerlijk bakje troost

Geniet van een heerlijke cappuccino of een latte macchiato met het Lattissima One Nespresso-toestel. En dit bereid volgens de regels van de kunst, gewoon bij jou thuis.

Hou je van een lekkere kop koffie ‘s ochtends? Maar heb je ook geregeld zin in een schuimende latte? Gooi al die melkopschuimers en accessoires maar uit je keukenlade. Het nieuwe Lattissima One Nespresso-toestel bevat immers alle functies voor de bereiding van heerlijke espresso’s en echte cappuccino’s. Een perfecte combinatie van eenvoud en plezier, met makkelijke en goed doordachte functies.

Word een heuse barista

Met het Nespresso-toestel Lattissima One kies je uit een tiental koffiesmaken en -variëteiten, naargelang waar je zin in hebt. Het toestel is uitgerust met een Single Serve melkreservoir. Het bereidt een stevig, extralekker melkschuim. Door de perfecte hoeveelheden te gebruiken, bereidt het toestel latte macchiato of cappuccino volgens de regels van de kunst. De koffie stroomt in je kop en stopt automatisch zodra ze vol is. Jij moet enkel nog genieten! De hogedrukpomp van 19 bar garandeert een koffie gemaakt met het grootste respect voor de tradities.

Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat de bediening kinderspel wordt. Je selecteert aan de hand van 3 knoppen één van de 3 opties: espresso, lungo, met of zonder melk. Lattissima One laat je bovendien toe om je voorkeuren te bewaren. Zo kan je steeds je koffie bereiden exact zoals jij hem het liefste drinkt. Met het Lattissima One Nespresso-toestel ben je een heuse barista!

Lattissima One, zo zacht als een wolkje melk

Het Lattissima One Nespresso-toestel is makkelijk in gebruik en biedt je heel wat voordelen voor dagelijks gebruik. Het compacte design past perfect in elke keuken. Het is verkrijgbaar in 2 kleuren: wit en bruin. Dit toestel van topkwaliteit is vervaardigd van duurzame materialen en is elegant afgewerkt.

Er werd ook aan je comfort gedacht. Zo neem je het melkreservoir vlot van het toestel. Na gebruik mag het zo in de vaatwasser. Zo heb je geen enkele reden meer om je het plezier van een heerlijke romige koffie te ontzeggen.

Snel, een koffie!

Het Lattissima One Nespresso-toestel is uitgerust met het zeer snelle voorverwarmingssysteem thermobloc. Het bereikt de ideale temperatuur in 25 seconden voor de koffie en in 40 seconden voor de melk. Zo biedt het toestel je de beste aroma’s terwijl het tijd- en energiebesparend is. In de ecomodus schakelt het toestel zich na 9 minuten inactiviteit automatisch uit. Nog een troef? De Lattissima One is bijzonder stil. Zo maak je ‘s ochtends of ‘s avonds een koffietje in alle rust.

Ethiopië, Colombia, Brazilië,… Ontdek de beste arabica’s uit alle hoeken van de wereld. Profiteer bij de aankoop van je nieuwe Nespresso-toestel Lattissima One van een korting op je volgende bestelling capsules. Ontvang tot € 80 korting op een selectie uit heel ons koffie-assortiment. Van de meest intense koffies tot originele melanges, zonder de klassiekers te vergeten die aan de basis liggen van het succes van Nespresso. Laat je leiden door wat je zelf het lekkerst vindt.

Kom je nieuwe Lattissima One Nespresso-toestel ontdekken in onze Vanden Borre-winkels of op www.vandenborre.be.

product

Delonghi Lattissima One

  • Nespresso-koffiemachine
  • Single Serve melkreservoir
  • Automatische uitschakeling na 9 minuten
Koop nu

Nuttige links

  1. Alle Delonghi Nespresso-toestellen