20230901_Nespresso_top_00.jpg

Nespresso Vertuo Creatista, maak van je koffiemoment een meesterwerk

Een zwarte koffie vol pit of toch liever een heerlijk melkrecept? Aan jou de keuze. Creëer een waaier aan koffies in verschillende kopgroottes. Word meester in het bereiden van het perfecte melkschuim en personaliseer je favoriete koffierecepten of maak je eigen latte art met de Nespresso Vertuo Creatista-koffiemachines.

20230901_Nespresso_square_1.jpg

Creatieve koffies, thuis gemaakt

Schuilt er een barista in jou? Verfijn je skills met de nieuwe Nespresso Vertuo Creatista en word dé expert in melkrecepten: cappuccino, flat white, caffè latte, latte macchiato en reverso. Dankzij het geïntegreerde stoompijpje maak je makkelijk een heerlijk luchtig melkschuim en creëer je de mooiste latte art. Pas je favoriete koffierecepten volledig aan je eigen smaak aan met een keuze uit drie temperaturen en texturen. Met de Vertuo Creatista heb je alles in één machine, gehuld in een stijlvol ontwerp van roestvrij staal dat elke koffiecorner verheft.

20230901_Nespresso_square_2.jpg

Voor elke gelegenheid

Een etentje met vrienden of familie? Maak in één keer genoeg koffie voor iedereen. Een momentje voor jezelf? Zet met één druk op de knop een kopje espresso of eerder een heerlijk grote mug. Met de Nespresso Vertuo Creatista kies je uit maar liefst zes verschillende kopgroottes: espresso (40 ml), dubbele espresso (80 ml), gran lungo (150 ml), mug (230 ml), alto (355 ml) en karaf (535 ml). Eindeloos variëren voor grote en kleine koffiemomenten, samen of alleen.

20230901_Nespresso_square_3.jpg

Een barista-waardige ervaring

Bereid een heerlijk en luchtig melkschuim voor je zelfgemaakte flat white, cappuccino en latte macchiato. Met het automatische stoompijpje regel je gemakkelijk de melktemperatuur en melkschuimkwaliteit als een echte barista, met keuze uit drie warmteopties en drie verschillende texturen. En dat allemaal met een druk op de knop. Laat je creativiteit los met je eigen latte art, en maak de barista-ervaring compleet. Klaar met je kunsten? Het stoompijpje activeert een automatische zelfreinigingsfunctie na elk gebruik. Handig!

20230901_Nespresso_square_4.jpg

Kwaliteitsvolle koffie omhuld door een capsule

Met een Vertuo koffiemachine krijg je koffiebar-waardige kwaliteit, dankzij de gepatenteerde Centrifusion™ technologie. Hoe werkt het? Plaats een Nespresso-capsule, sluit de hendel en zie deze innovatieve technologie aan het werk. De Vertuo leest de unieke barcode op elke capsule en past alle parameters automatisch aan het koffietype dat je hebt gekozen aan. Met 4.000 rotaties per minuut vermengt de gemalen koffie zich met het water. Met als resultaat een heerlijk volle koffie met perfecte crema.

20230901_Nespresso_square_5.jpg

Samen voor de planeet

De Nespresso-capsules zijn gemaakt uit aluminium. En dat is een bewuste keuze. Het bewaart de heerlijke aroma’s van je koffie des te langer en is eindeloos recycleerbaar. Alle gebruikte capsules zijn welkom in de blauwe zak. Dat is sneller, efficiënter en vooral eenvoudiger. Oneindig keer bedankt om nog meer te recycleren.

 
€ 658,00

 
€ 699,00

 
€ 699,00

 
€ 699,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters