Nokia 6.1 met Android One: betrouwbaarheid ten top

De Nokia 6.1 is uiteraard de verbeterde versie van zijn voorganger. En hoe: hij is meer dan 60% sneller! Voeg daar het Android One-besturingssysteem aan toe en je krijgt een ongeziene betrouwbaarheid in hard- én software. Bovendien geeft Nokia je nu 30 euro terug van je aankoopbedrag, nog tot en met 30 september 2018.


De basics: processor en batterij


Vanwaar komen die 60% snellere prestaties? Voor een groot deel van het kloppende hart van elke smartphone: de processor. In de Nokia 6.1 vind je een Snapdragon™ 630 van Qualcomm®. Vlak bij die processor bots je op een uit de kluiten gewassen batterij van 3000 mAh. Pluspunten: ze leeft lang en laadt snel. Via de meegeleverde USB-C-oplader jaag je je batterijpercentage weer boven de 50 procent in amper 30 minuten.


Extraatjes voor oog en oor


Even opsommen. Selfies neem je met de 8 MP-camera aan de voorkant. Andere foto’s leg je vast met de Zeiss-camera van 16 MP. Is het wat donker? Dan zorgt de dual-tone flash ervoor dat je foto’s natuurlijk en warm blijven ogen. Dankzij Dual-Sight, tot slot, neem je tegelijk een gewone foto en een selfie. Dat heet bij Nokia een #bothie. Google it ;-) Op geluidsvlak valt de OZO-technologie op. Die creëert een multichannelgeluid waardoor je nog meer geniet van video’s en series.


Duurzaam ontwerp


De body van de Nokia 6.1 bestaat uit één stevig blok aluminium dat 11 uur lang onder handen werd genomen. Pas dan zitten de kleuren en de gladheid helemaal goed. Resultaat? Een premium afwerking die intensief gebruik moeiteloos doorstaat.
In de behuizing blinkt een IPS-scherm (full hd) van 5,5 inch, omringd door dunne randen. Zeiden we al dat je zou genieten van video’s en series?


Android One: slank, veilig en innovatief


De Nokia 6.1 wordt opgenomen in Google’s Android One-familie. En dat is uitstekend nieuws. Want Android One is een slanke versie van Android. De software bevat minder voorgeïnstalleerde apps, zodat je meer opslagruimte overhoudt. En je krijgt vaak en lang beveiligingsupdates. Tot slot heb je meteen toegang tot de nieuwste Android-innovaties. Denk bijvoorbeeld aan picture-in-picture voor multitasking, Android Instant Apps om applicaties uit te proberen, en optimalisaties voor een zuiniger batterijverbruik.

Op zoek naar een betrouwbare smartphone met Android One?

Ontdek de Nokia 6.1

in de winkel

of op vandenborre.be.

product

Nokia 6.1

  • 60% snellere prestaties
  • Lange autonomie en snelle oplaadtijd
  • Android One: slanke versie van Android
Koop nu

Nuttige links

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters