Siemens

6 snufjes van de Siemens-wasmachines

Niet alleen je telefoon is de voorbije 10 jaar een hoogtechnologisch hebbeding geworden. Ook wasmachines hebben – met wat minder hype – die evolutie doorgemaakt. Met als resultaat: meer gebruiksgemak, betere wasresultaten en energiezuinigere prestaties. Hieronder lees je op welke 6 manieren de Siemens-wasmachines dat klaarspelen.


1 i-DOS voor de perfecte dosering


i-DOS bepaalt tot op de milliliter nauwkeurig hoeveel wasmiddel (én wasverzachter) je nodig hebt voor elke wascyclus. De technologie maakt gebruikt van sensoren die het volume, het type textiel en de vuiltegraad van je wasgoed achterhalen. Zo krijg je schitterende wasresultaten zonder dat je hoeft stil te staan bij de juiste dosering. Bovendien bespaart dit systeem je doorgaans heel wat wasmiddel.


2 Home Connect voor bediening via wifi


Heeft je toestel wifi? Dan bedien je het vanaf nu zelfs op afstand met je smartphone. Via Home Connect kies je een cyclus en druk je waar en wanneer je maar wilt op start. En je ziet op het scherm van je gsm wanneer de was klaar is. Handig! Nog handiger is ‘Easy Start’: als je enkele vragen beantwoordt over je wasgoed helpt de app je om het juiste wasprogramma te kiezen.


3 antiVibration tegen trillingen


Het antiVibration design vind je in de zijwanden. Die werden ontworpen om trillingen tot een minimum te herleiden. Dat maakt je wasmachine niet alleen stiller, maar ook stabieler. En da’s goed nieuws voor de prestaties en levensduur van het toestel.


4 Antivlekkensysteem tegen 16 soorten vlekken


Wie is de schuldige van de vlekken op je kleding? Tomaten, gras of rode wijn? Elke vlek is anders en vraagt om een andere behandeling. Dat is wat het antivlekkensysteem doet. Zeker 16 van de hardnekkigste soorten vlekken hebben zo geen schijn van kans meer. Ze gaan eraan en je toestel lijkt eerder een teletijdmachine dan een wasmachine. Want je kleren zien er plots weer net zo goed uit als op de dag dat je ze kocht.


5 varioSpeed om tijd te besparen


VarioSpeed helpt je om in 7 haasten nog een was te doen (en eventueel op te hangen of in de droogkast te stoppen). Deze technologie maakt ook gebruik van de slimme sensoren in je wastrommel om de tijdsduur van de wascyclus zoveel mogelijk in te korten, zonder afbreuk te maken aan de kwaliteit van het wasresultaat en zorg voor het linnen. Zo zijn je kleren net zo schoon in tot wel 65% minder tijd.


6 iQdrive voor meer efficiŽntie


De borstelloze iQdrive-motor ligt aan de basis van uiteenlopende voordelen van de Siemens-wasmachines. Zijn verhoogde efficiëntie leidde de voorbije jaren tot minder energieverbruik voor even vlekkeloze prestaties. Zo werden ook kortere programmatijden mogelijk en verloopt zelfs maximaal centrifugeren in relatieve stilte.

Op zoek naar een Siemens-wasmachine met heel wat technologische snufjes aan boord?

Ontdek alle toestellen

in de winkel

of op vandenborre.be.

product

Siemens-wasmachine

  • Nog betere wasresultaten
  • Antivlekkensysteem tegen 16 soorten vlekken
  • VarioSpeed om tijd te besparen
  • Energiezuinigere prestaties
  • antiVibration tegen trillingen
Koop nu

Nuttige links

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters