Oral-B Kids, Junior & Teen: tandenpoetsen wordt kinderspel

Je hebt kleine, jonge of oudere kinderen in huis? Dan weet je maar al te goed dat tandenpoetsen soms een echte opgave is. Maar je kan er evengoed een cool moment van maken. Oral-B biedt 3 gamma’s tandenborstels aan die inspelen op de leefwereld van kleine kinderen tot tieners. Aan jou de keuze!


Oral-B Vitality Kids: de tandenborstel voor kinderen vanaf 3 jaar


Twee minuten, twee keer per dag … voor de kleintjes lijkt het eindeloos. Maar de tanden poetsen samen met de Sneeuwkoningin of hun favoriete helden uit Star Wars of The Incredibles, dat vinden jonge poetsers gegarandeerd leuk.

Je wil ze extra motiveren? Schakel dan de Disney MagicTimer in die beschikbaar is in de App Store en op Google Play. Terwijl de kinderen poetsen, kunnen ze een geheime afbeelding onthullen. Hoe langer ze poetsen, hoe meer de Disney-figuren zichtbaar worden.

De Oral-B Kids 3+ elektrische tandenborstels ogen zien er niet alleen cool uit, ze zijn ook volledig aangepast aan de kleintjes. De borstels met zeer soepele haartjes hebben de ideale afmetingen voor hun kleine gebit. Resultaat? Een efficiëntere poetsbeurt dan met de hand. En dat allemaal met een batterij die het tot acht dagen lang volhoudt!


Oral-B Junior: voor de definitieve tanden


Vanaf zes jaar beginnen de definitieve tanden te groeien. Het is erg belangrijk om je kinderen goed uit te leggen hoe ze tandplak moeten verwijderen om gaatjes en ander problemen te vermijden.

Het grote voordeel van de Oral B Junior elektrische tandenborstel is dat hij tot 100 % extra tandplak verwijdert. Zijn 3D-technologie maakt dat hij tegelijk trilt, ronddraait en tandplak losklopt, voor schonere tanden.

Hij is ook uitgerust met een timer van 4 x 30 seconden, om geen enkele zone te missen. En dankzij zijn druksensor en zijn Sensi UltraThin-opzetborsteltje reinigt hij zachtjes, maar wel superefficiënt.


Oral-B Teen: de tandzorgcoach van de jongeren


De Oral-B Teen ‘connected’ tandenborstel helpt je tieners om de aanbevelingen van de tandarts op te volgen. Het is de ideale oplossing voor schone tanden, zelfs tijdens een orthodontische behandeling.

Ten eerste is de Oral-B Teen superefficiënt. Hij trilt, roteert en pulseert tegelijk, voor een perfect resultaat. Hij wordt verkocht met twee opzetborstels: Sensi UltraThin en een orthodontische opzetborstel. De eerste heeft flinterdunne haartjes om zachtjes te reinigen. De tweede omsluit de tanden en de beugels perfect om tandplak te verwijderen.

En de functies? De Oral-B Teen is uitgerust met een timer van 2 minuten en drukcontrole. Je tiener kan kiezen tussen drie poetsstanden: standaard, zacht en whitening. Als deze tandenborstel volledig opgeladen is, werkt hij meer dan twee weken!

Wat Oral-B Teen onderscheidt van andere tandenborstels? Dat hij verbonden is. De Oral-B app geeft realtime tips en volgt de vorderingen van je zoon of dochter op de voet. En om ze nog meer te motiveren, geeft de Fun Zone ze toegang tot filters die op hun favoriete social media geïnspireerd zijn.

Welke Oral-B is geknipt voor je kind of kinderen?

Ontdek de nieuwigheden in de winkels of op vandenborre.be.

Nuttige linksKan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters