Een Samsung-tablet zonder compromissen

De tablet Samsung Galaxy Tab S3 biedt je naast een zeer verfijnde afwerking een ongelooflijke efficiëntie. Hij biedt een werkgeheugen van maar liefst 4 GB en een opslagcapaciteit van 32 GB die nog eens kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Qua connectiviteit biedt hij je WiFi, Bluetooth en een GPS. Daarnaast is er ook de handige USB-C-poort voor transfers. Dankzij de processor Snapdragon 820 van de laatste generatie leg je de grenzen steeds verder. Je geniet niet enkel van een autonomie van 12 uur maar je laadt deze tablet bovendien ook razendsnel op.

Om notities te nemen of aanduidingen te maken in een document is de tablet Samsung Galaxy Tab S3 uitgerust met een S Pen. Zo kan je snel met de hand noteren, maar ook tekenen op PEN.UP en zelfs componeren via de app Soundcamp. Zoals een computermuis verplaatst de cursor zich over het scherm zodra de pen in de buurt is. Een eenvoudige klik op de pen en het uitrolmenu verschijnt. Het zeer gebruiksvriendelijke systeem is ook veel nauwkeuriger dan de touchscreen-functie. Op een vergadering ben je met deze tablet even efficiënt en snel als op een pc.

De Galaxy Tab S3: een plezier voor de zintuigen

De andere grote troef van de Samsung Galaxy Tab S3 is zonder twijfel zijn 9,7 inch AMOLED-scherm. Dankzij een speciale chip is hij de enige tablet die vandaag in staat is om HDR-video’s weer te geven. De kleuren zijn schitterend, de contrasten nauwkeurig en de zwarttinten diep. Vergeet weerspiegelingen en andere storende elementen en geniet van een meeslepende beleving. Gestreamde films of online gamen was nog nooit zo comfortabel op een tablet. De Galaxy Tab S3 biedt een unieke snelheid. Zelfs de meest veeleisende games kan je soepel spelen.

Breid de zintuigelijke ervaring nog verder uit dankzij de 4 luidsprekers van het merk AKG Acoustics. Aan elke kant zit een luidspreker, wat zorgt voor een perfect geluid. Het stereosysteem is aanpasbaar en varieert in functie van de oriëntatie van de Samsung-tablet. Ten slotte is de Galaxy Tab S3 ook uitgerust met een fototoestel van 13 MP. De sensor beschikt over heel wat opnamemogelijkheden en een flash. Als je hem gebruikt bij het chatten, wordt de helderheid in de ruimte geoptimaliseerd, zodat je er altijd op je best uitziet…

Een comfortabele en gebruiksvriendelijke tablet

De Galaxy Tab S3 bevat echt alles om je het makkelijk te maken. Hij is niet dikker dan 6 mm en toch glijdt hij, dankzij de speciale behandeling van de materialen, niet uit je handen. Zijn centrale knop kan worden ingesteld om je vingerafdruk te lezen. Met deze persoonlijke vergrendeling verzeker je een perfecte bescherming van je privéleven. Indien gewenst kun je een autonoom toetsenbord aansluiten om sneller te kunnen typen.

Deze Samsung-tablet werkt met de interface TouchWiz. Hij wordt aangeboden met alle gekende apps: Gmail, YouTube, Play Store, … Ook het softwarepakket Microsoft is beschikbaar. Zelfs op verplaatsing blijf je productief en kan je werken aan je Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden.


Geniet nu van onze recyclageactie!


Breng je oude tablet binnen in één van onze winkels en krijg € 100 korting bovenop de waarde van je oude tablet bij aankoop van een Samsung Galaxy Tab S3.

Actie geldig tot 30 juni 2018.

Geniet ook van werken, gamen of videoís streamen in alle comfort op een scherm van uitzonderlijke kwaliteit.

De Samsung Galaxy Tab S3 is beschikbaar in onze winkels of op www.vandenborre.be.

product

Samsung Galaxy Tab S3

  • 9,7 inch AMOLED-scherm
  • Vingerafdruksensor
  • Uitgerust met een S Pen
  • Fototoestel van 13 Mp
  • 4 luidsprekers AKG Acoustics
Koop nu

Nuttige links