Samsung QLED: onzichtbaar Ö tot je tv wilt kijken

In 2017 pakte Samsung uit met zijn QLED-tv’s, de eerste televisies die 100% kleurvolume kunnen weergeven. Deze reeks krijgt nu een bijkomende troef: dankzij Ambient Mode* verdwijnt ze naadloos in je interieur.


Q Style: stijlvolle oplossing


Je televisie hoeft geen groot zwart vlak in je interieur te zijn. Via de Ambient Mode gaat hij naadloos op in de woonkamer. Ook daarnaast blijft alles er strak uitzien dankzij één bijna onzichtbare kabel en een optionele wandbeugel.

Ambient Mode*

Kijk je geen tv? Dan kies je uit 3 andere functies. ‘DECO’ past het scherm aan je interieur aan, ‘INFO’ toont je weer- en nieuwsberichten, en ‘PHOTO’ maakt een reusachtig fotokader van je tv.

* De kwaliteit van Ambient Mode is afhankelijk van o.a. de achtergrond en lichtinval.

Bijna onzichtbare kabel

Eén bijna onzichtbare kabel verbindt de QLED-tv’s met een box voor alle andere aansluitingen. En zelfs de stroomtoevoer werd in die kabel geïntegreerd. Zo komt het design van de televisie helemaal tot zijn recht.

Wandbevestiging

Met de optionele wandbeugel hang je deze televisies netjes tegen de muur aan, bijna zonder tussenruimte. Hangt hij een beetje schuin? Dan corrigeer je dat tot 6 ° zonder dat je opnieuw hoeft te boren.


Q Picture: intens heldere kleuren


De nieuwe qled-tv’s bieden je spectaculaire beelden dankzij de Quantum Dot-technologie. Eén miljard perfecte kleuren, zowel in de helderste als in de donkerste gebieden van het scherm, een antireflecterende laag en een krachtige processor garanderen visuele prachtprestaties.

1 miljard kleuren

De QLED-tv’s halen een kleurvolume van 100%. Dat betekent dat ze niet alleen in donkere, maar ook in heel heldere beelden alle kleurschakeringen tonen.

Antireflectie

Een antireflecterende laag op je scherm houdt je contrast en helderheid op topniveau in alle lichtomstandigheden. Diep zwart blijft diep zwart, ook in de zomerzon.

Bioscoopspektakel

De Q Engine-processor slaagt erin om alle kleuren, contrasten en nuances snel te verwerken en je zo een bioscoopervaring aan te bieden.


Q Smart: de Smart TV bij uitstek


Van de configuratie tot de afstandsbediening en de Smart hub: de QLED’s zijn smart televisies op alle vlakken. Zo gaat alles vanzelf en sluit je al je Samsung-toestellen in huis op elkaar aan.

SmartThings-app

Met de SmartThings-app installeer je je televisie via wifi zonder te zoeken naar wachtwoorden of ingewikkelde instellingen. En met Content Sync & Share verbind je ook je andere Samsung-toestellen met je tv.

1 afstandsbediening

Heb je digitale televisie, een dvd-speler en een surroundysteem? Sluit alles aan op je tv, berg de toestellen op in de kast en bedien ze met één en dezelfde afstandsbediening. Netjes!

Smart Hub

De Smart Hub verzamelt al je entertainment op één plaats. In enkele kliks switch je van live-televisie of streaming naar games of een externe bron. Zo kun je meteen beginnen kijken of gamen.

Op zoek naar een Samsung QLED-tv die helemaal opgaat in je interieur?

Ontdek de nieuwste Samsung QLED reeks in de winkel of op vandenborre.be.

product

SAMSUNG QE65Q8C

  • 55 inch gebogen scherm
  • Stijlvol design
  • 1 miljard kleuren
Koop nu
product

Samsung QE55Q7F

  • 55 inch-scherm
  • Stijlvol design
  • 1 miljard kleuren
Koop nu
product

SAMSUNG QE65Q9F

  • 65 inch-scherm
  • Stijlvol design
  • 1 miljard kleuren
Koop nu

Nuttige link