Vind jouw ideale robotstofzuiger

Ben je een echte schoonmaakfreak en maar heb je weinig tijd? De ideale oplossing: een robotstofzuiger! Hij doet het vuile werk in jouw plaats. We leggen al hun voordelen uit en helpen je het juiste toestel te kiezen!

Een instapmodel voor de basisbehoeften

Om tegelijk te stofzuigen en te dweilen

4,1
€ 394,99

Model waarbij de opvangbak automatisch wordt geleegd

De laagste prijs garantie
3859 verlaagde prijzen op dit moment!
Gratis levering
Besteld vóór 23:30, morgen geleverd
Uitstekende dienst na verkoop
Tijdens en na de garantieperiode

De voordelen van een robotstofzuiger

Praktisch en efficiŽnt

Zo’n stofzuiger is ideaal als je lange werkdagen klopt en wil thuiskomen in een proper huisje. Zo is het bij jou thuis altijd netjes, zelfs als je onverwachts bezoek hebt.

Tijd voor andere bezigheden

Heb jij de gewoonte om elke dag eens snel te stofzuigen? Dan is een robotstofzuiger zeker iets voor jou! Hij neemt deze taak van jou over en zo heb jij meer tijd om te chillen.

Slimme werking

Je kan je robot vanop afstand bedienen via de app en controleren waar hij precies heeft schoongemaakt. Sommige modellen legen zelfs hun opvangbak automatisch.

Wat vinden onze klanten?

Quote_pem.svg
Sarah

Superblij met mijn robotstofzuiger. Terwijl de stofzuiger zijn werk doet, kan ik me bezig houden met andere dingen. Ook de dweilfunctie werkt prima. Alles is netjes. Zou hem niet meer kunnen missen!

Onze extra tips voor je robotstofzuiger

20210910_PEM_rectangle_4.jpg

Alle pluspuntjes

Wil je graag nog even alle voordelen van een robotstofzuiger op een rijtje zien? Lees dan zeker onze handige tipspagina.

Meer weten
20210910_PEM_rectangle_5.jpg

Ons volledige gamma stofzuigers

Niet genoeg met een robotstofzuiger? No worry, wij hebben ook nog andere stofzuigers om je uitrusting te vervolledigen. Lees onze tips & tricks en ontdek welk toestel bij jouw gebruik past.

Letís have a look
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters