Een combi was-droog kopen

Alle combi's was-droog bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke combi was-droog bekijken

AEG

BEKO

BOSCH

CANDY

HAIER

INDESIT

LG

MIELE

SAMSUNG

SIEMENS

WHIRLPOOL

ZANUSSI

Bekijk hier het oude gamma van de combi's was-droog

Was-droogcombinatie - Combi was-droog kopen - Vanden Borre

Je kan een Was-droogcombinatie kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Was-droogcombinatie online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Was-droogcombinatie online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Was-droogcombinatie aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Was-droogcombinatie betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Was-droogcombinatie gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Was-droogcombinatie via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Was-droogcombinatie. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe kies je een was-droogcombinatie?

Meer vrijheid

De wascyclus is afgelopen. Maar lees vooral rustig verder! Je hoeft niet snel naar je machine te rennen om het droogprogramma in te schakelen. Dat doet je machine namelijk helemaal zelf ... Leve de vrijheid! Heb je geen plaats voor een wasmachine én droogkast in je wasplaats maar wil je je kleding toch lekker zacht houden? Dan is een was-droogcombinatie voor jou ideaal!
bloc2_choisir_lave_linge_sechant.jpg :

Recordtijd

In je race tegen de klok is je was-droogcombinatie je ideale bondgenoot! Net als bij de klassieke wasmachines vind je heel wat modellen met een snel wasprogramma. Verschillende modellen bieden zelfs een expressprogramma aan voor wassen en drogen. Wat dacht je van een ultrasnel programma voor 1 kg wasgoed (5 hemden) dat je kleding wast én droogt in amper 60 minuten tijd? Het beheer van je kleerkast of van die van je kinderen wordt er alleen maar makkelijker door: wassen, drogen ... en de volgende dag kan je je favoriete kleding alweer aantrekken!
bloc4_choisir_lave_linge_sechant.jpg :

Laden

Een was-droogcombinatie is even makkelijk te installeren als een klassieke wasmachine. Je kan ze inladen langs de voorkant (60 cm breed) maar ook langs boven (45 cm breed). Twijfel je over de ideale grootte van je combinatie voor je gezin? Dat is heel eenvoudig:
Als je twijfelt, kies je best voor een iets grotere capaciteit. Dankzij de elektronische regeling zal je machine niet meer water verbruiken. En in een grotere trommel (8kg en meer) kan je makkelijker een donsdeken of slaapzak kwijt ...
bloc5_choisir_lave_linge_sechant.jpg :

Hoge zwierkracht

De prestaties van was-droogcombinaties zijn aanzienlijk verbeterd. Dankzij de hoge zwierkracht gaat het drogen een pak sneller. De elektrische sonde meet bovendien de vochtigheid in de kern van het wasgoed, zodat de was-droogcombinatie zelf de duur van de cyclus kan aanpassen.
Wist je trouwens dat steeds meer was-droogcombinaties een zwierkracht bieden van 1400 tpm? Sommige hebben zelfs al een zwierefficiëntie van klasse A (kenmerk 815), een klasse die doorgaans is voorbehouden voor machines die nog sneller zwieren. Het voordeel? Je was is veel sneller droog en de machine verbruikt veel minder energie.
bloc6_choisir_lave_linge_sechant.jpg :

Uitgestelde start

Denk erom: sommige functionaliteiten maken het je wel héél makkelijk. Met de uitgestelde start bijvoorbeeld kan je de was doen wanneer je zelf wil. Je programmeert je machine zo dat de wascyclus start terwijl je niet thuis bent, en als je thuiskomt is alles netjes gewassen en gedroogd.
Als je een nachtteller hebt, verlicht de uitgestelde start bovendien ook je elektriciteitsfactuur aangezien 's nachts wassen voordeliger is.
bloc7_choisir_lave_linge_sechant.jpg :

In stilte

Heb je een hekel aan lawaaierige machines? Kies dan voor een model dat je amper hoort (< 54 dB). En als je 's nachts wil wassen, dan is een model met een heel stille zwierfunctie (< 77 dB) de beste optie.
bloc8_choisir_lave_linge_sechant.jpg :

Overzicht merken voor combi was-droog

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters