Een combi was-droog kopen

Alle combi's was-droog bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke combi was-droog bekijken

AEG

BEKO

BOSCH

CANDY

HOOVER

LG

MIELE

SAMSUNG

SIEMENS

THOMSON

WHIRLPOOL

Bekijk hier het oude gamma van de combi's was-droog

Was-droogcombinatie - Combi was-droog kopen - Vanden Borre

Je kan een Was-droogcombinatie kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Was-droogcombinatie online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Was-droogcombinatie online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Was-droogcombinatie aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Was-droogcombinatie betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Was-droogcombinatie gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Was-droogcombinatie via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Was-droogcombinatie. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een wasmachine en droogkast kiezen ?

Sneller

U vertrekt morgen voor een weekendje naar Venetië? Uw polo's, T-shirts, hemden en jeansbroeken die u overdag slechts enkele uurtjes hebt gedragen, willen dolgraag mee? Denk dan zeker aan de was-droogcombinatie! Vooral omdat een verkort programma (wassen, spoelen en centrifugeren) slechts een dertigtal minuten duurt. Uw dagelijkse leven wordt er makkelijker op!

Meer vrijheid

Het wasprogramma is afgelopen. Blijf gerust zitten en lees verder in uw boek! U hoeft niet meer naar de machine te gaan om het droogprogramma te starten. Met het "aansluitende droogprogramma" zorgt uw machine voor alles. Leve de vrije tijd!

Tijdsbesparend

In uw race tegen de tijd is de was-droogcombinatie uw beste troef: slechts ťťn of twee uur om 2,5 kg wasgoed te drogen; daarvoor had u vroeger minstens 24 uur nodig! Voortaan kunt u de garderobe van uzelf en uw kinderen probleemloos beheren: wassen, drogen... en de dag nadien kunt u uw favoriete kleren al opnieuw dragen!

Lading

De installatie van een was-droogcombinatie is even eenvoudig als de installatie van een klassieke wasmachine. Er worden modellen aangeboden met een laadvenster vooraan (60 cm breed) en met een laadklep bovenaan (45 cm breed).
Een aantal modellen kunnen een lading van 6 kg aan, zodat 3 kg kan worden gedroogd.

Hoog centrifugetoerental

Het wasresultaat van wasmachines is heel sterk geŽvolueerd. Met een hoog centrifugetoerental, kunt u heel wat tijd winnen bij het drogen.
Alle modellen bieden een centrifugesnelheid van minstens 1000 toeren/minuut.

Elektronische sensor

De centrifugesnelheid van uw wasmachine en de aard van het wasgoed bepalen de droogtijd. Voortaan wordt de vochtigheid in het middelpunt van het wasgoed gemeten door een elektronische sensor, zodat de droogautomaat de duur van de cyclus zelf kan aanpassen.

Uitgestelde start

Vergeet sommige functies niet die erg handig kunnen zijn. Met de uitgestelde start kunt u uw wasactiviteiten organiseren in functie van uw agenda: wanneer u uw machine instelt om het programma tijdens uw afwezigheid te doorlopen, is uw wasgoed bij uw terugkeer gewassen en gedroogd.
Indien u beschikt over een nachtmeter, kunt u met de uitgestelde start uw elektriciteitsfactuur verlichten door gebruik te maken van het goedkopere nachttarief.

Overzicht merken voor combi was-droog

Een vraag over een product?
Chat