Hoe kies je een was-droogcombinatie?

Hoe zou jouw ideale wasmachine eruit zien? Zou je er je was ook in kunnen drogen? Dan droom jij van een was-droogcombinatie. Een ideale combinatie, een match 'made in heaven' ... die je heel wat werk uit handen neemt!
Wij geven je enkele tips om de beste vrijstaande was-droogcombinatie te kiezen. Of je kan onze adviesmodule voor wasmachines raadplegen. Ben je op zoek naar een inbouwmodel? Hier vind je een overzicht van al onze inbouwmodellen van was-droogcombinaties.
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg
bloc2_choisir_lave_linge_sechant.jpg

Meer vrijheid

De wascyclus is afgelopen. Maar lees vooral rustig verder! Je hoeft niet snel naar je machine te rennen om het droogprogramma in te schakelen. Dat doet je machine namelijk helemaal zelf ... Leve de vrijheid! Heb je geen plaats voor een wasmachine én droogkast in je wasplaats maar wil je je kleding toch lekker zacht houden? Dan is een was-droogcombinatie voor jou ideaal!

bloc4_choisir_lave_linge_sechant.jpg

Recordtijd

In je race tegen de klok is je was-droogcombinatie je ideale bondgenoot! Net als bij de klassieke wasmachines vind je heel wat modellen met een snel wasprogramma. Verschillende modellen bieden zelfs een expressprogramma aan voor wassen en drogen. Wat dacht je van een ultrasnel programma voor 1 kg wasgoed (5 hemden) dat je kleding wast én droogt in amper 60 minuten tijd? Het beheer van je kleerkast of van die van je kinderen wordt er alleen maar makkelijker door: wassen, drogen ... en de volgende dag kan je je favoriete kleding alweer aantrekken!

bloc5_choisir_lave_linge_sechant.jpg

Laden

Een was-droogcombinatie is even makkelijk te installeren als een klassieke wasmachine. Je kan ze inladen langs de voorkant (60 cm breed) maar ook langs boven (45 cm breed). Twijfel je over de ideale grootte van je combinatie voor je gezin? Dat is heel eenvoudig:

Als je twijfelt, kies je best voor een iets grotere capaciteit. Dankzij de elektronische regeling zal je machine niet meer water verbruiken. En in een grotere trommel (8kg en meer) kan je makkelijker een donsdeken of slaapzak kwijt ...

bloc6_choisir_lave_linge_sechant.jpg

Hoge zwierkracht

De prestaties van was-droogcombinaties zijn aanzienlijk verbeterd. Dankzij de hoge zwierkracht gaat het drogen een pak sneller. De elektrische sonde meet bovendien de vochtigheid in de kern van het wasgoed, zodat de was-droogcombinatie zelf de duur van de cyclus kan aanpassen.
Wist je trouwens dat steeds meer was-droogcombinaties een zwierkracht bieden van 1400 tpm?

bloc7_choisir_lave_linge_sechant.jpg

Uitgestelde start

Denk erom: sommige functionaliteiten maken het je wel héél makkelijk. Met de uitgestelde start bijvoorbeeld kan je de was doen wanneer je zelf wil. Je programmeert je machine zo dat de wascyclus start terwijl je niet thuis bent, en als je thuiskomt is alles netjes gewassen en gedroogd.
Als je een nachtteller hebt, verlicht de uitgestelde start bovendien ook je elektriciteitsfactuur aangezien 's nachts wassen voordeliger is.

bloc8_choisir_lave_linge_sechant.jpg

In stilte

Heb je een hekel aan lawaaierige machines? Kies dan voor een model dat je amper hoort (< 54 dB). En als je 's nachts wil wassen, dan is een model met een heel stille zwierfunctie (< 77 dB) de beste optie.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters