De AEG LX9-3-STM is niet meer beschikbaar!

Bekijk alle sledestofzuigers
Bekijk alle sledestofzuigers

Ontdek al onze sledestofzuigers en kies je sledestofzuiger uit 74 toestellen.

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

AEG LX9-3-STM

AEG LX9-3-STM

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de AEG LX9-3-STM

AEG LX9-3-STM

Nood aan een nieuwe krachtige stofzuiger die je vloeren grondig reinigt? Maak kennis met de AEG LX9-3-STM-sledestofzuiger!

Antidierenharen

Heb je huisdieren? Dan is deze AEG-stofzuiger zeker ideaal voor jou. De kracht van zijn borstel zuigt makkelijk alle dierenharen van je vloeren op. En zo verdwijnen meteen alle allergenen mee en ook het stof!

Regelbaar vermogen

Liggen er tegels in je keuken? Licht er parket in de woonkamer? Tapijt op de eerste verdieping? Geen probleem! Je kan makkelijk de zuigkracht aanpassen aan het type vloer.

Bijgeleverde accessoires

Reinig je huis nog efficiŽnter dankzij de verschillende bijgeleverde accessoires. Gebruik de kleine zuigmond om textiel zoals gordijnen en kussens te stofzuigen. En voor andere moeilijk bereikbare plaatsen, gebruik je de kierenzuiger. Die is bovendien ook handig om je auto schoon te maken.

Handig

Deze AEG LX9-3-STM-sledestofzuiger werkt zonder stofzak. Zo bespaar je kosten want je hoeft geen zakken te vervangen. Je moet gewoon de stofbak leeg maken wanneer die vol is!

Technische specificaties over de AEG LX9-3-STM

Algemeen

Type Sledestofzuiger zonder stofzak
Vermogen 650 W
Maximale zuigkracht Niet meegedeeld
Geluidsniveau 72 dB
Capaciteit 1.6 l
Motorfilter Vervangbare motorfilter
Uitblaasfilter Permanente HEPA-filter
Diverse filter Neen
Draadloos Neen
Bijgeleverde accessoires Opberging accessoires, kierenzuiger, parketborstel, kleine zuigmond, standaardborstel 2 standen
Type buis Metaal - telescopisch
Parkeersysteem Ja
Snoerlengte 9 m
Actieradius 12 m
Indicatie stofzak vol Ja
Cyclonische technologie Neen
Antidierenharen Ja
Regelbaar vermogen Ja
Bijzonderheden Zachte wielen
Energieverbruik per jaar 21.5 kWh/jaar
Gemaakt van gerecycleerd plastic Niet van toepassing
Ecocheques aanvaard Neen
Kleur Zwart
Gewicht 7.74 kg
Afmetingen (HxBxD) 30.8 x 29.6 x 43.7 cm

Vanden Borre-code 8341044

Reviews voor het product AEG LX9-3-STM

4,6

4,6 op 5 | 59 Reviews

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,7 op 5

Design

3,9 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,8 op 5

Keuze van de accessoires

3,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

Stil

4,0 op 5

5,0
grote zuigkracht
Serre1961 15/05/23
Heel tevreden met de aankoop van deze stofzuiger van AEG
3,0
ik weet niet wat er in box moet zitten van aanpassingstukken
oldguy 02/02/23
Ik gebruik meestal een kleine mond of ook een klein borsteltje.AZE117 is het probleem. Ik heb geen idee hoe ik de nozzle moet aansluiten.
3,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

Hťťl stille stofzuiger, maar....
Cien Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 01/01/23
Wat betreft het geluid en hanteerbaarheid van deze AEG stofzakloze stofzuiger ben ik hťťl teveden, maar ik vind dat het gebrek aan accessoires, het stofbakje en de bijbehorende 2 (ja echt maar 2) zuigmonden niet handig zijn. De grote zuigmond is perfect en supergoed voor harde vloeren, maar als je zoals ik, dhurrie vloerkleden hebt, dan zit je met een ferm probleem! Want, de kracht (zelfs op het minimum) is zo groot dat je vloerkleed blijft hangen en je de zuigmond niet loskrijgt of kunt bewegen. Ook als je de "verluchting" helemaal open zet, blijft het een moeilijke klus. De kleine tweedelige zuigmond is gewoon adequaat. Omdat ik meer of betere accessoires wou, heb ik de productcodes hiervoor van op de doos van mijn nieuwe stofzuiger genoteerd. Stel u mijn verwondering voor dat geen van beide productcodes eigenlijk bedoeld zijn voor deze stofzuiger!!! Hoe dan ook, ik heb het er toch maar op gewaagd en het dan ietsje anders gedaan, ik heb apart twee zuigmonden besteld: de ene voor dierenhaar en de andere zogezegd voor harde/zachte vloeren. De zuigmond voor harde/zachte vloeren is exact dezelfde als die bij de stofzuiger bijhoort!! Begrijpe wie kan, maar de foto's en beschrijving op de website van AEG zijn onduidelijk en absoluut onvoldoende. Dan die zuigmond voor dierenharen: wel ja, hij is steengoed, maar hij is ook OORVERDOVEND EN HINDERLIJK GIEREND LUID, vťťl en vťťl luider dan ik had verwacht. Ik schrok me een hoedje toen ik mijn stille stofzuiger hiermee verbond en aanzette. Mijn kat zette het onmiddellijk op een lopen, kunt u wel begrijpen! Dus, voor normale dikke tapijten en mensen zonder huisdieren, een echt aanrader want hij is goed en stil, alleen dat gebrek aan accessoires en de vele hoekjes en kantjes die aan het stofbakje zitten vind ik een bezwaar.
Voordelen
stil, makkelijk te gebruiken
Nadelen
te weinig accessoires, stofbakje: teveel hoekjes = moeilijk schoonmaken!!
5,0
Een AEG kies je met een reden
VikingBart 21/12/22
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] perfecte allaround stofzuiger. Goede zuigkracht, zeer licht, maar toch sterk. Rijd tevens makkelijk over alle soorten vloer. Waarom 1 of andere amerikaans merken kiezen met een dik pr budget als je kwaliteit van AEG kan kiezen :)
5,0

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Keuze van de accessoires

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Zuigkracht

AEG LX9-3-CR een goede aankoop
14/12/22
Deze stofzuiger is stukken beter dan wat ik voorheen kocht. Alleen een lange tuit voor stof verder weg of tussen de radiatoren had er wel bij mogen zijn. Maar dat is voor een handige gouw op te lossen met een 32mm afvoerbuis wat te bewerken. Hij is wel zeer krachtig voor matjes enz. die zijn moeilijker te behandelen. het borsteltuitje mag beter vast gehouden op de buis.
Voordelen
handig
Nadelen
het borsteltuitje