Hoe een draagbare CD-speler kiezen?

Audio, MP3, gewone of overschrijfbare CD's, ... . U kunt altijd genieten van uw walkman, ongeacht het formaat van uw muziek. Ontdek dit technische wonder dat almaar discreter wordt.
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg

Reizigersziel

Draagbare CD spelers zijn erg discreet, dunner dan ooit en kunnen ook autonoom gebruikt worden dankzij de oplaadbare batterijen. Ze zijn speciaal ontworpen om overal met u mee te gaan en kunnen tegen een stootje: in de wagen, in metro, tijdens een boswandeling, ... het maakt niet uit; met het schokbestendige geheugen slaat uw muziek nooit over, hoe erg de schokken ook zijn! Het luisterplezier? Dat is beter dan ooit dankzij de versterkte bastonen.

Al uw eisen

U stelt uw eigen compilaties samen? U wil ze op elk willekeurig moment kunnen beluisteren? Dan zijn de draagbare CD spelers die alle soorten CD's kunnen afspelen iets voor u. Hun capaciteit: 1 tot 10 uur ononderbroken luisterplezier! Voor uw comfort: discretie verzekerd dankzij de afstandsbediening die zich - u leest het goed - op de kabel van de hoofdtelefoon bevindt! Bruuske bewegingen behoren tot de verleden tijd. Bovendien hoeft u uw CD speler niet meer voor iedereen ten toon te spreiden... zeker nu sommige afstandsbedieningen ook over backlighting beschikken.

Antischoksysteem

Draagbare CD spelers zijn van nature uit reizigers en vergezellen ons overal. Of we op de stoep wandelen, met de fiets of de auto rijden of in de trein of de metro zitten, het leessysteem laat ons niet in de steek. Hoe is dat mogelijk? Dankzij het buffergeheugen waarin meerdere seconden muziek wordt opgeslagen. Zo wordt u een onafgebroken luisterplezier gegarandeerd, zelfs als het leesproces gedurende enkele ogenblikken onderbroken wordt. Om onder alle mogelijke omstandigheden onafgebroken te kunnen blijven luisteren, kiest u het beste voor een buffergeheugen van 40 seconden of een "permanent" geheugen.

Autonomie

Nooit nog batterijen vervangen! Wanneer u een draagbare CD speler hebt met een ingebouwde oplaadbare batterij kunt u autonoom 30 tot 40 uur muziek beluisteren. Dat is heel wat langer dan wat wegwerpbatterijen kunnen bieden. Op lange termijn is dat erg voordelig voor uw portefeuille!

Compatibel met CD-R/RW

Sommige draagbare CD spelers kunnen niet alleen de gewone muziek CD's lezen, maar ook CD-R's of CD-RW's waarop u uw eigen compilaties hebt gebrand. In het huidige computertijdperk vormt dat een uitstekende aanvulling op uw CD brander. Op CD-R's kan slechts één keer muziek worden gebrand. Cd-RW's kunnen tot ongeveer 1000 keer worden overschreven.

BCbalcdtcde.jpg

Afstandsbediening

Om altijd discreet te blijven onder alle mogelijke omstandigheden is de afstandsbediening essentieel! Deze bevindt zich op de kabel van de hoofdtelefoon en kan makkelijk net achter de sluiting van uw kledij worden verborgen zodat u er altijd onmiddellijk bij kunt. Afstandsbedieningen kunnen ook uitgerust zijn met backlighting: erg handig voor wanneer u 's nachts op stap bent!

FM-tuner

Wilt u naar het nieuws luisteren, eropuit trekken en reizen op zoek naar nieuwe muziek? Wilt u uw favoriete programma niet missen? Wanneer u beschikt over een draagbare CD speler met een FM-tuner volgt de radio u overal! Programmeer uw favoriete radiozenders zodat u ze daarna onmiddellijk kunt selecteren.

Draag zorg voor uw trommelvliezen!

Overeenkomstig de Belgische wetgeving is het geluidsniveau van walkmans beperkt tot 90 dB. Zo blijven uw trommelvliezen gezond ... en worden de buren niet gestoord!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters