Hoe een mediaplayer kiezen ?

Vandaag hoeft u niet meer voor uw computer te zitten om uw films en DivX’en te bekijken. De mediaplayer is er voor u! Gewoon aansluiten en genieten van uw video’s op tv!

Lees hieronder waarop u moet letten bij het kiezen van een mediaplayer.
20200427_telesales_hp_desk_nl.jpg
BIENCHOISIR-PASSMM2.jpg

Ze spelen alle formaten af

Van mp3 over jpeg tot DivX: de meeste mediaplayers ondersteunen de huidige video-, foto- en audioformaten. Gedaan met codec- of andere incompatibiliteitsproblemen! Een druk op de play-knop van uw afstandsbediening en uw film kan beginnen.

Bekijk alle mediaplayers

BIENCHOISIR-PASSMM1.jpg

Sluit al uw opslagapparaten aan

Om van uw multimediabibliotheek op harde schijf of usb te genieten, sluit u ze gewoon aan op ťťn van de vele usb-poorten van uw mediaplayer. Sommige mediaplayers zijn ook uitgerust met een kaartlezer. Handig wanneer u van vakantie terugkomt: u hoeft alleen uw fototoestel of videocamera op de player aan te sluiten om uw herinneringen met uw familie voor tv te delen.

5BIENCHOISIR-PASSMM3.jpg

Uw video's en foto's in hoge resolutie

Wilt u de eerste fietspogingen van uw jongste op groot scherm herbekijken? Een mediaplayer met hdmi-aansluiting biedt een betere beeld- en geluidskwaliteit op een groot HD-scherm. Ze maakt het mogelijk om grote HD-multimediabestanden (MKV of AVCHD) af te spelen.

Bekijk alle mediaplayers met hdmi-aansluiting

BIENCHOISIR-PASSMM5.jpg

Toegang tot internet vanaf uw tv

Fotoalbums op Picasa weergeven of video’s op YouTube bekijken, dat doet u nu vanuit uw zetel. Met sommige mediaplayers kunt u de bestanden op de harde schijf van uw pc bekijken op uw tv in het netwerk. Sluit gewoon uw mediaplayer aan op uw router. Dat kunt u doen via een Ethernet-aansluiting of met een PLC-doos als uw router zich in een andere kamer bevindt. U kunt uw mediaplayer ook draadloos met uw router verbinden via Wi-Fi.

Bekijk alle mediaplayers met Ethernet-aansluiting

BIENCHOISIR-PASSMM7.jpg

Kaartlezer

Maak het uzelf gemakkelijker door een mediaplayer te kiezen die uitgerust is met een SD- of 5-in-1 kaartlezer. Ideaal wanneer een vriend zijn vakantiefotoís wilt tonen maar de kabel van zijn fototoestel niet bij zich heeft.

Bespaar op uw energiefactuur !

U kunt energie besparen met een all-in-one (jíopterais quand-mÍme pour la version anglaise) model met opnamefunctie, TNT, kaartlezer en netwerkaansluiting.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters